Kim Kardašijan daje ogromno BOGATSTVO na DADILJE: Posle RAZVODA je uvela pravilo da tačno OVOLIKO vremena provodi sa decom

Vesti 15.10.2022 09:49 0

Mnogima je na meti kritika

Kim Kardašijan daje ogromno BOGATSTVO na DADILJE: Posle RAZVODA je uvela pravilo da tačno OVOLIKO vremena provodi sa decom

Printscreen/Instagram

Slava sa sobom nosi nuspojavu a to je da ste zaposleni gotovo sve vreme, a retko ko je bolje upućen sa slavom ako Kim Kardašijan.

Pored svog rijaliti programa i još milion sporednih poslova jasno je da neće moći da bude pored svoje dece 24h ali svakako da određeni deo dana ona provodi isključivo nasamo sa njima.

Ona ima grupu dadilja koje su prema izveštaju "RadarOnline" iz 2018 dobro plaćene.

-Imaju tim dadilja uključenih u svakom trenutku i dežurnih 24/7, a svaka ima platu od oko 100 hiljada dolara -  rekao je izvor. Ove dadilje navodno imaju i popis strogih pravila kojih se moraju pridržavati.

 

 

Kim i njen bivši muž Kanje Vest su trošili ogromno bogatstvo na dadilje, jer su bili spremni trošiti ogroman novac kako bi osigurali najbolje za svoju decu.

- Njihove rutine su veoma užurbane i nema sumnje da im trebaju dadilje -  rekao je izvor. 

U izveštaju iz "The Suna" tvrdi se da Kardashian ima tim od šest dadilja. Četiri od tih dadilja, po jedna za svako dete, pojavljuju se u toku dana, a najmanje dve su u kući sve vreme.

Ostali članovi osoblja, uključujući učitelje i stiliste, prate dadilje kako bi im pomogli oko brige o deci.

Kada su se Kim i Kanje razveli desile su se ogromne izmene, te je Kim odlučila da ovo pravilo mora uvesti.

- Kim se pobrine da ima 15 minuta nasamo sa svakim detetom dnevno, ali čak i to je planirano i mora se uklopiti u njen dnevnik i telefonskih poziva - rekao je izvor za The Sun.

 

 

Komentari (0)
Loading