Uzmite olovku i papir i napišite slovo X: Za ovaj TEST vam je potreban MINUT, a otkriva sve o vama

Vesti 19.10.2022 08:00 0

Najveći broj ljudi kaže da piše X prema broju 7 na grafikonu, odnosno prvo nacrtaju kosu crtu s leva na desno, a zatim povuku drugu kosu crtu preko toga. Ovo je takođe ispravan način pisanja ovog slova, ali postoje i drugi načini

Uzmite olovku i papir i napišite slovo X: Za ovaj TEST vam je potreban MINUT, a otkriva sve o vama

Shutterstock

Jedna korisnica Tvitera je pitala ljude kako pišu slovo X, a onda je u kratkom kvizu pojasnila da postoji čak osam različitih načina. Napravila je grafikon koji možete da koristite kao smernicu.

Za Prevention.com, analitičarka rukopisa Keti MekNajt objasnila je šta način pisanja tog pisma govori o ličnosti. Meknajt je analizirala rukopis mnogih poznatih ličnosti, od Opre do Baraka Obame. 


- To je uravnotežen način pomeranja olovke. Razmislite o tome: pišemo s leva na desno, sa leve na desnu marginu. Počinjemo da pišemo na levoj strani i nastavljamo na desno. Prilikom štampanja počinjemo od vrha i nastavljamo ka dnu stranice – objašnjava ona. Sve drugo bi se videlo kao regresivni ispad, a to, nastavlja analitičarkarukopisa, pokazuje buntovnost, negativan odnos prema sebi i stalno življenje u prošlosti.

Evo što je zaključila, s obzirom na ponuđeni grafikon koji je analizirala:

1. Ako napišete X tako što počinjete u donjem desnom uglu, to ukazuje da želite da idete napred, ali ste zaglavljeni u prošlosti.

2.Ako počinjete iz donjeg levog ugla, a zatim iz desnog, vi ste otpadnik koji se silno želi da pobegne iz svoje prošlosti, ali vam je teško da napravtite korak napred.

3. Početak pisanja u gornjem desnom uglu pokazuje da ste buntovnik bez razloga.

4. Zato što vam je samo druga crta koju pišete onako kako bi trebalo, iz gornjeg desnog u donji desni ugao, to govori da pokušavate da se fokusirate na budućnost, ali deo vas još želi da se vrati u prošlost.

5. Ispravan je samo prvi dio pisanja koji započinjete od gornjeg desnog prema donjem desnom uglu, ali drugi deo kad iz donjeg levog krećete prema gornjem desnom uglu otkriva da ste čovek koji se ne slaže s postojećim pravilima. Dobro je živeti po svom, zar ne?

6.Budući da započinjete iz donjeg levog ugla, vi pratite trendove i dobro se snalazite u tome.

7. U školi ste vrlo verovatno učili da pišete baš na ovaj način. To ukazuje da ne želite da izbegavate norme i volite red i mir.

8. Ako započinjete u gornjem desnom uglu, više volite da razmišljate izvan okvira.

 

 

Komentari (0)
Loading