Ovo je ćerka Darije Kisić Tepavčević: Tina (16) je slika i prilika svoje majke

Najžena Vesti 21.10.2021 12:11 0

Prelepa Tina je srednjoškolka i veoma odgovorna devojka, koja je još u maju ove godine primila vakcinu protiv korona virusa

Ovo je ćerka Darije Kisić Tepavčević: Tina (16) je slika i prilika svoje majke

Tanjug

Ćerka Darije Kisić Tepavčević, minstarke za rad, boračka i socijalna pitanja, je slika i prilika svoje majke. Čini se i da će krenuti i njenim stopama, jer veoma zbiljno shvata težinu borbe sa kovidom, pa se pre nekoliko meseci, uz podršku majke epidemiologa, vakcinisala Fajzer-Biontekovom vakcinom, kako bi zaštitila sebe i svoje bližnje.

Ovo je ćerka Darije Kisić Tepavčević: Tina (16) je slika i prilika svoje majke

Privatna arhiva

 

 

Ministarka Kisić Tepavčević rekla je da i kao epidemiolog, a posebno kao roditelj, smatra da je veoma važno da svi građani prime vakcinu, a da je od velikog značaja da se vakcinišu i tinejdžeri.

- Imamo sreću da su u našoj zemlji dostupne vakcine i to čak četiri proizvođača zato pozivam sve građane da se što pre vakcinišu jer to jedini način da zaštitimo zdravlje svojih najmilijih i ljudi u svom okruženju - rekla je ministarka.

Ovo je kćerka Branimira Nestorovića: Studira dva fakulteta i jako liči na tatu

 

Inače, vakcinu Fajzer-Biontek mogu da prime i osobe od 12 do 15 godina, zaključila su iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije.

Kako navode iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS), potvrđeno je da su se stekli svi zakonski uslovi i stručni kriterijumi koji se odnose na bezbednost i efikasnost vakcine.

 

Komentari (0)
Loading