Gde je tu PRAVDA? Miloš se RAZVEDE, pa oženi preko noći i svi viču "BRAVO CARE", Nataša se UDA tri puta, a nju gađaju KAMENJEM

Vesti 27.10.2022 12:27 2

U domaćim medijama možete pročitati da se glumac Miloš Timotijević razveo, ali i naprasno oženio

Gde je tu PRAVDA? Miloš se RAZVEDE, pa oženi preko noći i svi viču "BRAVO CARE", Nataša se UDA tri puta, a nju gađaju KAMENJEM

Printscreen/Instagram

Novinari su do te informacije došli jer im je ista servirana na tacni i naravno da je bila dovoljno privlačna da je odmah i objave. Verujem da je i Miloš toga svestan, jer da nije, sigurna sam, zaključao bi profil na Instagramu.

Ovako nam je stavio do znanja da je zauzet, iako smo, eto živeći u nekom neznanju verovali da je zauzet bio 13 godina. Mislim  verovali... Ne ide mi baš u glavu da se ženski svet detaljno bavio životom Miloša Timotijevića i da je neka dama otišla dalje od onog ženskog - "Zgodan čovek, drži do sebe, izgleda dobro za svoje godine". Uzgred sama činjenica da ga nisu pratili skandali, da je u javnosti oduvek predstavljan kao oženjen, odan i zauzet nesumnjivo su doprineli njegovoj pozitivnoj slici u javnosti.

I onda hej, Miloš se razvede i oženi preko noći, nekom devojkom koju zna 40 dana i to evo odjekuje ko fanfare već nekoliko dana, a javnost aplaudira ljubavi i životu. Pokaže nam Miloš da je čovek od krvi i mesa, da mu se desila ljubav, javnost se veseli, prepozna se valjda... Pitam se samo šta bi bilo da je na njegovom neka žena, bilo koja...

"Bravo care", "Samo napred", "Jednom se živi", samo su neki od komentara... I sve je to ok, jer se zaista jednom živi, ali izgleda da se u Srbiji živi samo ako ste muškarac... Ako ste žena, nikom ništa. Niko vas neće potapšati po ramenu ako rešite da se udate drugi, ili "pu. pu, pu" treći, pa taman pobegli od nasilnika, kockara ili psihopte. O ideji razumne rastave koja je proizašla iz običnog ljudskog osećanja da niste jedno za druge i da više "ovako ne ide" neću ni da pričam. 

Licemerje društva i dvostruki aršini

Da se ništa promenilo decenijama unazad, govori podatak da se moj pradeda ženio četiri puta. Četiri puta i nije počašćen nikakvim zlokobnim nadimkom. Naprotiv, kruže priče da je bio veliki zavodnik.

S druge strane Nataša Bekvalac se udala samo tri puta. Kažem samo, jer u tome ne vidim ništa toliko dramatično, posebno uzimajući u obzir da sa drugim suprugom nije ni imala potomstvo i da se sam brak ni po čemu, osim po papiru, nije razlikovao od bilo koje druge veze. Ne vidim ništa toliko neprirodno, fantastično i neprikladno u famoznom broju tri, toliko privlačnom cenjenoj javnosti da se ni danas mnogi ne zaustavljaju sa uvredima kada se pomene ljubavni život pevačice. Šale na račun neke naredne udaje,ne samo da više nisu smešne i ne samo da su neukusne, nego je normalnog čoveka blam kad ih uoči. Veto na četvrti brak, pitam se samo kako pojedncima nije dosadno da se bave tuđom burmom.

Sećam se i da se Nataša nekako preko noći treći put udala, ali se nešto ne sećam da je veselje ispraćeno porukom "Jednom se živi". Jok, ta se sintagma uvek brižljivo i pažljivo čuvala za muškarce, da znaju da se život sa prvim pelenama i flašicom ne završava, da "život nije jedna žena" i da su "zločini" iz strasti ok, sve dok nosite kravatu. Nijedna nije pošteđena, ni ona na selu, ni ona u kancelariji, ni ona koja izgara pred publikom. Samo razglas drugačije dobacuje.

I kad rešite da okončate bračnu zajednicu, kao muško iz iste izlazite obično kao dobar "ulov", a kao žensko izlazite kao mučenica koja nije uspela da je održi. Da, mučenica, jer sama žena ne stoji u društvu kao jedinka sa osećanjima, potrebama i željama, već isključivo kao neki obris čije se samo postojanje u pravom smislu dovodi u pitanje. 

I na kraju, nema ova priča mnogo veze ni sa Milošem, ni sa Natašom, već isključivo sa vama koji sudite i kudite, ali i nazdravljate ljubavi samo u "pažljivo biranim situacijama". Što se mene tiče neka je svima srećno. I Milošu sa novom izabranicom i Nataši sa novim izabranikom, ma ko god bio, jer kao što poručiše mnogi "Ipak se samo jednom živi', a oni koji životare baš taj život najteže opraštaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Fan klub Sanje-Bredso
27.10.2022 13:18

Jeeeeee, najjace smo....

zora
27.10.2022 15:52

Za mentalitet naseg naroda muskarac je DASA a zena KURVA. Eto toliko smo odmakli od drugog rata.