U BRAKU sam 20 GODINA: Tek sad sam saznala da moj MUŽ 15 godina ima AFERU sa istom ŽENOM

Vesti 23.11.2022 16:30 1

Žena koja je podelila svoju ispovest kaže da se oseća posramljeno jer nije videla znakove

žena

Shutterstock

- Suprug i ja smo u braku dvadeset godina. Uvek je mnogo radio i često je bio odsutan, ali ja sam se navikla i zabavljala se sa naše dvoje dece. Ali nedavno mi je jedan od bivših kolega mog muža rekao da je moj muž u vezi sa istom ženom već 15 godina, što je veći deo našeg braka - napisala je jedna žena, obraćajući se ekspertu za muško-ženske odnose Kolin Nolan.

Rekao joj je da mu je muka od laži njenog muža i da misli da ona treba da zna šta se dešava iza njenih leđa. Sada se oseća postiđeno jer nije videla nikakve znake da je njen muž imao aferu, ali kada je počela da traži dokaze, otkrila je poruke i razgovore na njegovom mobilnom telefonu.

- Kada sam se suočila sa njim, shvatio je da ne može da laže, ali je pokušao da kaže da će ostaviti ovu ženu i iskupiti se. Naša deca sada takođe znaju za to i neće da razgovaraju sa njim. Ne znam šta da radim. Nisam radila godinama i bojim se da ću uništiti našu porodicu. Uglavnom ne mogu da verujem da je ceo moj brak bio lažan – nastavila je ona.

- Ono zbog čega ćete se odmah osetiti bolje je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Kada ste dugo u braku, pomisao da ćete odjednom ostati sami je zastrašujuća, ali ako odlučite da napustite svog supružnika, nećete biti sami. Imaćete podršku svoje dece i drugih članova porodice i prijatelja. Razumem da se osećate  lakoverno i naivno, ali krivica je isključivo njegova, a ne vaša odgovorila joj je Kolin.

 
Komentari (1)
Loading
Piksi
27.11.2022 15:30

Moja bivsa zena narcis spetljala se sa 20 godina starijim ozenjenim seljakom (u srodstvu sa gremlinom iz gospodara prstenova, teskim srcanim bolesnikom). Sve zbog toga sto joj hvalio slike, laskao i delio komplimente u neogranicenim kolicinama. Takve dve ljudske splacine se tesko srecu dva puta.