Ovo je i roditelje šokiralo: Nakon što nije mogla da SMIRI dete, vaspitačica se odlučila za NEOBIČAN potez

K.Ć. Vesti 30.10.2022 14:30 0

Odgajanje dece je težak i zahtevan proces u koji roditelji ulažu mnogo godina svog života

Ovo je i roditelje šokiralo: Nakon što nije mogla da SMIRI dete, vaspitačica se odlučila za NEOBIČAN potez

Shutterstock

Dešava se i da i najpristojnija deca umeju da pokažu svoje neposlušno lice. Koliko deca mogu biti gruba i zlonamerna saznala je izvesna vaspitačica iz Bavarske.

Žena nije mogla da kontroliše dete

Deca umeju da budu veoma gruba, pa ih ponekad teško ko može da kontroliše. Vaspitačica iz Ansbaha u Bavarskoj nedavno je otkrila koliko je teško brinuti se o njima. U svojoj grupi, žena je pazila, između ostalih petogodišnjeg dečaka koji je tog dana bio nezaustavljiv.

U jednom trenutku dečak je pobesneo. Postao je veoma agresivan i uopšte nije reagovao na naredbe vaspitačice. Posle nekoliko minuta dete je čak počelo da baca razne predmete na nju. Vaspitačica je pokušavala razne metode da smiri dečaka, ali nijedna nije uspela. Kada ni jedna metoda nije uspela, žena se odlučila na prilično neobičan korak.

Policija je došla u vrtić

Vaspitačica je odlučila da pozove u objekat ne samo roditelje nestašnog petogodišnjaka, već i nadležne službe. Dadilja je pozvala policiju.

Ispostavilo se da je pozivanje policajca u vrtić bio prilično dobar potez. Policija iz Ansbaha saopštila je da je ova neobična intervencija uspela. Agresivni dečak se smirio i prestao da pravi nevolje u vrtiću.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading