Znakovi da Vas NE VOLI: Ako primetite bar jedan od ovih SIGNALA kod partnera, ne bi trebalo da se UDATE za njega

Vesti 01.11.2022 09:50 0

Na početku sve one deluju tako sjajno i bajno, da je gotov nezamislivo uopšte i pomisliti da taj momak jednostavno nije pravi izbor za Vas.

par

Shutterstock

Teško je u moru pogrešnih momaka, kojima je cilj samo da se dobro zabave sa Vama, prepoznati onog kog bi mogli nazvati „dobrim materijalom za muža“.

Šta to uopšte znači? Jednostavno postoje momci koji nisu stvoreni za život u dvoje. Oni ne znaju da budu verni i ljubav je za njih samo igra. Ako ste neoprezni vrlo lako se može dogoditi da Vam slome srce na najsitnije komadiće. Iz ovog razloga Vam danas otkrivamo znake koji Vam poručuju da on nije momak za kog bi trebalo da se udate.

Ne osećate kao da ste njegov prioritet

Svaka žena na kugli zemaljskoj želi da bude prioritet svom muškarcu. Tu nema dileme. Jednostavno je neophodno da budete na prvom mestu po važnosti svojoj voljenoj osobi da bi Vaša veza funkcionisala. Međutim, ako osećate da je njemu više stalo do drugih ljudi i stvari, to je znak da nešto nije u redu po tom pitanju. Takvo ponašanje je znak da Vas ne voli dovoljno.

Nikad Vam nije rekao da Vas voli

Da li uopšte ima smisla razmišljati o stupanju u brak sa nekim ko Vam nikad nije rekao šta oseća prema Vama? Iako će se mnogi muškarci vaditi na to da imaju problema sa iskazivanjem emocija, onaj koji vas zaista voli će skupiti hrabrost i izgovoriti te tri male reči koje toliko znače. Zaista ne bi trebalo da prihvatate ništa manje o ovog.

Nije Vam veran

Jedno je sigurno, ako Vas je momak s kojim ste u vezi jednom prevario, on će to ponovo uraditi, posebno ako nije pokazao naročito veliko pokajanje po tom pitanju. Šta bi ga sprečavalo da Vas vara sutra kada postane Vaš suprug, ako ste mu već oprostili jednu prevaru dok Vam je bio momak? Pobrinite se za to da uspostavite jasna pravila vezana za varanje u vezi, što bi značilo da za takvo nešto ne postoji izgovor i opravdanje.

Ne poštuje Vas

Ako Vas momak ne poštuje u toku zabavljanja, ne možete da očekujete da će Vas poštovati ni kada se venčate. Muškarac koji ne smatra da ste vredni njegovog poštovanja Vas ne voli iskreno i sa njim nikad nećete moći da imate srećnu budućnost. Ovo je važno da zapamtite jer poštovanje je zapravo nešto što je muškarcima najvažnije. Ako ga je Vama uskratio, znači da nije osoba za Vas.

Bije ga glas lošeg momka

Postoje dve vrste loših momaka: oni koji ne poštuju pravila i žive život na ivici, ali su veoma dobri prema svojim devojkama, dok su sasvim druga priča oni koji uživaju u tome što ih bije loš glas i pritom su loši prema svima, a najgori prema Vama. Ako ste primetili da vaš momak uživa u tome da flertuje sa drugim devojkama i pokušava da Vam proda priču da je to jače od njega, jer je takav po prirodi, trebalo bi odmah da ga ostavite.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading