Šta ŽENAMA treba dozvoliti, a da ih DRUŠTVO ne osudi? Ovo pitanje je izazvalo HAOS na INTERNETU, a evo kako su odgovorili PRAVI MUŠKARCI

Vesti 10.01.2023 19:45 0

"Šta bi ženama trebalo dozvoliti, a da ne budu osuđivane", pitanje je koje je danas postavio korisnik društvene mreže Reddit i za 8 sati prikupio više od 13000 komentara

Šta ŽENAMA treba dozvoliti, a da ih DRUŠTVO ne osudi? Ovo pitanje je izazvalo HAOS na INTERNETU, a evo kako su odgovorili PRAVI MUŠKARCI

Shutterstock

Pitanje koje doslovno možemo da tumačimo na različite načine, mnogi muškarci su očigledno shvatili baš onako kako bi trebalo. Mnogi od njih se uopšte nisu libili da otkriju svoja osećanja, a moramo da priznamo da su nam upravo neke ispovesti izmamile i suze.

- Moja žena je 9 godina starija od mene. Zajedno smo već 10 godina. Postaje polako seda i meni je to prelepo. Ona je sjajna žena- napisao je jedan korisnik i izazvao ogromno odušvljenje.

- Industrija kozmetike me redovno bombarduje iako to ne želim. Želim samo da ostarim u miru- konstatovala je jedna pripadnica lepšeg pola i zahvalila se na prethodnom komentaru, a mnogi su se složili da savremeno društvo počiva na konceptu osuđivanja žena koje prirodno stare, stvarajuću iluziju da one ne vode dovoljno računa o sebi i da jednostavno nisu negovane.

- Moja žena se ne šminka, ima 4 sestre koje su je pored majke godinama pritiskale da je nosi. Moja žena i ja pričamo jedno drugom bukvalno sve, a neke od taktika koje su koristili su bile da se razvodim od nje ako ne bude nosila, isto je bilo kada je pričala o tome da ona ne želi da farba kosu. Kunem se, kao da misle da je njihova jedina vrednost da izgledaju lepo i ako se ne potrude, život će im se srušiti- konstatovao je jedan muškarac koji je aludirao da je žena ženi često najveći neprijatelj.

- Moja verenica se osećala loše jer joj se desio peh kada smo prvi put počeli da izlazimo. Prošlo je neko vreme pre nego što smo prdnuli jedan pred drugim, ali posle par meseci samo sam rekao "je*i ga" i uradio to. Bukvalno je bila uzbuđena jer više nije osećala stres- napisao je jedan momak i doslovno nasmejao sve koji su pročitali njegov odgovor.

Šta ŽENAMA treba dozvoliti, a da ih DRUŠTVO ne osudi? Ovo pitanje je izazvalo HAOS na INTERNETU, a evo kako su odgovorili PRAVI MUŠKARCI

pixabay

 

- Zabavljala sam se sa tipom koji je odbio čak ni da dotakne kutiju tampona jer je bio toliko uznemiren od menstruacije i ideja o ženi koja krvari  je njemu bila odvratna… zatim sam izlazila sa tipom sa kojim sam imala pobačaj u kupatilu i sa puno ljubavi je pomogao da očistim svu krv sa mene i poda, pomogao mi je da uđem u kadu i ušao sa mnom, još uvek krvareći, samo da bi bio od pomoći i podrške- napisla je jedna žena i dobila ogromnu podršku, a mnogi su konstatovali da je uradila pravu stvar kada je ostavila prvog tipa.

- Nikad nisam razumeo tipove koji se ponašaju gadljivo prema ženama koje imaju menstruaciju. Pomogao sam svojoj ženi da ode u prvu posetu toaletu nakon porođaja, pomogao sam joj da ispere i krv. Nije to tako velika stvar-  odgovorio je jedan od pratioca. 

Pretpostavljamo da nije imao nameru da rasplače pripadnice nežnijeg pola, ali je činjenica da su mnoge od njih bile prilično ganute njegovim odgovorom. Ono što je posebno značajno je i to što je dobio podršku drugih muškaraca.

- Mnogo puta sam uzeo tampone za svoju ženu u prodavnici. Dođavola, godinama sam kupovao one koje ona više voli. Dobio sam toliko komentara od žena da sam hrabar čovek. Moj odgovor je da muškarci treba valjda da budu tako veliki i čvrsti! Spremni za rat! Krv, creva, slava!!! ...ali mnogi muškarci ne mogu da pokupe kartonsku kutiju sa police? Čudno- zaključio je još jedan džentlmen.
 

Komentari (0)
Loading