Sa NJIM ništa neće biti specijalno: Ovakav TIP muškarca je NAJGORI za vezu jer nećete biti SREĆNI

Vesti 08.11.2022 21:27 0

Neće biti uvredljiv, neće se ponašati loše prema Vama, ali neće se ni ponašati dobro.

Sa NJIM ništa neće biti specijalno: Ovakav TIP muškarca je NAJGORI za vezu jer nećete biti SREĆNI

unsplash.com

Najgora veza koju ćete ikada imati biće sa tipom koji samo ispunjava „minimalnu kvotu“. Takva veza će biti najgora jer ćete Vi biti ti koji se trudite i cimate oko svega. Neće se potruditi da uloži bilo kakav napor, a najveći deo veze će uvek pasti na Vaša leđa. Iako Vas možda neće prevariti ili zvati pogrdnim imenima, nikada neće učiniti ništa lepo. Kada dođe do toga, Vi ćete biti osoba koji nosi vezu.

Uvek ćete osećati da nešto nedostaje, ali svi će Vam reći da preterujete. „On nije loš momak“, reći će. Ali, samo zato što neko nije loš ne znači da je dobar za Vas. Uvek će Vas terati da se zapitate gde ste s njim, jer će on uglavnom samo postojati u vezi. Neće planirati sastanke. Neće učiniti ništa slatko. Nateraće Vas da se zapitate da li nešto nije u redu sa Vama.

Još jedna stavka, koja je na spisku je da Vas nikada neće podržati. On neće učiniti mnogo da se osećate voljeno, ali, pošto Vas on ne uništava namerno, osećaćete se privučeno da ostanete. Nikada se nećete osećati kao da Vam je dao razlog za raskid. Sve dok ne dobijete ono što zaslužujete, samo to je dovoljno da opravda odlazak.

Poslednja, ali i najbitnija stavka je da nikada nećete biti srećni i ispunjeni u vezi. Bez obzira koliko ljubavi mislite da imate, ljubavi nikad dosta. On nikada neće ići preko granica Vas i nikada se neće boriti za vezu. Iskreno, većinu vremena ćete se osećati kao da ste sami. Sve dok se ne opametite i shvatite da se zadovoljavate nečim što nije za Vas. Jednostavno, uvek će Vam davati jedva minimum svega.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading