"Ne smem nikome da kažem": Ćerka (6) joj je UMRLA pre godinu dana, a da bi podnela JEZIVU bol, svako veče radi ISTU stvar

Vesti 11.11.2022 11:13 0

Na ovom svetu verovatno retko šta može da bude strašnije od gubitka deteta

"Ne smem nikome da kažem": Ćerka (6)  joj je UMRLA pre godinu dana, a da bi podnela JEZIVU bol, svako veče radi ISTU stvar

Shutterstock

Jedna žena nas je upravo podsetila koliko smo srećni ako smo zdravi, okruženi najmilijima i nismo doživeli ovakav gubitak.

Naime, ona je gotovo stidljivo podelila svoje misli na Tviteru, a izazvala je ogromnu reakciju i većinu ljudi rasplakala.


"Moja šestogodišnja ćerka je na svom tabletu imala igricu Moj mali poni. Svako veče bi se prijavila da odradi besmislene zadatke kako bi dobila novčiće da potroši sledećeg dana. Preminula je prošle godine, a ja se još uvek prijavljujem svake noći i ne mogu nikome da kažem jer to verovatno zvuči tako glupo", napisala je korisnica društvene mreže Tviter, koja se potpisuje kao "Fesshole".

 

"Ne mislim da je glupo, mislim da je prelepo", "Ovo je tako srceprajuće", "Ništa tužnije nisam odavno pročitao", "Jako mi je žao zbog vašeg gubitka", bili su samo neki od komentara podrške.

Jedan komentator je dodao da je na Tviter došao kako bi se nasmejao, a ne da bi "osećao".

Drštvene mreže su zapravo najčešće prepune komičnog materijala koji mogu da nam poprave dan. Od smešnih ispovesti, do sitnih i krupnih blamova, gotovo je nemoguće da na dnevnom nivou ne naiđete na nešto što će vas zabaviti i razgaliti. 

Baš zato su ovakve poruke od velikog značaja jer mogu da nas trgnu, dotaknu i vrate u realnost. 

 

Komentari (0)
Loading