"Sestra je htela da pozove POLICIJU nakon što sam joj čuvala decu": Tetka je mogla da izvuče DEBLJI KRAJ nakon laži deteta!

Vesti 10.05.2022 23:00 1

Kada je sestra zamolila ženu da joj čuva decu, nije oklevala ni trenutka. Ipak, nije očekivala da će se slučaj završiti na tako neprijatan način. Anonimna tetka je pisala o svojoj priči na Redditu

"Sestra je htela da pozove POLICIJU nakon što sam joj čuvala decu": Tetka je mogla da izvuče DEBLJI KRAJ nakon laži deteta!

Shutterstock

 

Objavljujući svoju priču na Redditu, anonimni korisnik je objasnio da je njena sestra samohrana majka i da ne može da priušti dadilju za 7-godišnjeg sina i 11-godišnju devojčicu. Zato je ponudila da besplatno brine o sestrinoj deci. Međutim, mali nećak je počeo da se ponaša čudno.

- Jednog dana dogodio se incident kada se jedan sedmogodišnji dečak naljutio na mene jer mu nisam dala da skače po kauču. Objasnila sam mu da bi mogao da se povredi i on je histerisao - napisala je ona.

Istog dana kada je njena sestra došla kući, dečak je istrčao u susret svojoj majci. Njegove reči su zatekle tetku.

Iznenađujuće optužbe

- Odmah je počeo da vrišti da imam čoveka kod kuće i da ni on ni njegova sestra nisu ništa jeli tog dana. Moja sestra je bila ljuta i počela da viče. Odmahnula sam glavom, rekla da laže i da su u kući kamere tako da bi verovatno trebalo da sednemo i pregledamo sve što je tog dana snimljeno. Rekla je ne mogu da idem pre nego što je pozvala policiju - obavestio je korisnik Reddita u objavi.

Nakon svađe, žena je otišla. Nekoliko sati kasnije njena sestra je pozvala da se izvini – pogledala je kamere i nije videla nijednog muškarca na snimcima, niti da su deca gladna. Ona je događaj nazvala "nesporazumom", dodajući da "deca sve vreme lažu". Na tetkino čuđenje, pitala je kada će ponovo moći da dođe da čuva decu.

- Rekla sam da je više neću čuvati – odgovorila je napadnuta tetka.

- Naša majka misli da sam smešna jer sam ljuta na dete, ali to je više od toga. Mogla sam da budem u nevolji da se pojavila policija i da on kaže to šta je rekao - dodala je ona.

U odgovoru na objavu, korisnici Reddita su izrazili zabrinutost ne toliko zbog ponašanja dečaka koliko zbog ponašanja njegove majke.

- Rekla si joj da proveri kamere. Ona je odbila i pretila ti policijom. Ne može sada da se povuče i pravi da je sve u redu – glasio je jedan od komentara.

- Ne radi se o tome da 7-godišnji klinac laže. Radi se o reakciji vaše sestre kada je lagao - glasio je drugi.

Kako biste vi reagovali na ovakve optužbe?

Komentari (1)
Loading
Marija
17.12.2021 11:07

Batine disciplinske.