Može li ŽENA u Srbiji da zabrani mužu da ode na PIVO sa ORTACIMA? Evo ŠTA KAŽU posesivne SUPRUGE, a kako odgovaraju muškarci sa BALKANA

Vesti 10.02.2023 14:17 0

Suština je da se normalni partnerski odnosi zasnivaju na poverenju i ne podležu zabranama

Može li ŽENA u Srbiji da zabrani mužu da  ode na PIVO sa ORTACIMA? Evo ŠTA KAŽU posesivne SUPRUGE, a kako odgovaraju muškarci sa BALKANA

printscreen/Tviter

U normalnom odnosu ne može žena da zabrani muškarcu da ode na pivo sa ortacima, ali isto tako ne može ni muškarac da zabrani ženi kafenisanje sa drugaricama. Takođe, ako je žena, kao i autorka teksta ljubiteljka piva, tek se onda ove zabrane čine besmislenim. 

A koliki je besmisao svega toga shvatili smo onog trenutka kada je jedna korisnica društvene mreže Tviter postavila komentar, koji je izazvao pravu lavinu komentara.

Šta se desi u ženi da "zabrani" mužu da ode sa ortacima na pivo? I šta se desi muškarcu da tako nesto oženi, bila su pitanja koja je postavila, a odgovori koji su usledili su bili izuzetno različiti i veoma inspirativni.

"Proradi joj materinski instinkt pa umisli da moze da vaspitava muža a njemu ostao neki kompleks iz detinjastva, fali mu mama. I eto, svima lepo", "Desi se to da nema svoje ja, a žena to oseti i koristi, jer svi vole da glume vlast", "Žene probaju i idu do krajnje granice to im je u DNK a muški ili interes ili neuspeli proces odrastanja ili mazohista ili papučar", "Uglavnom ih toliko dotuku ke****em posle da su mučenici izvagali, bolje da ne odem nego da trpim  posle danima i to je ta linija manjeg otpora zbog kojeg u zgradi imam 7 udovica i 0 udovaca odnosno 0 deda", bili su komentari pripadnika jačeg pola, a jedan je čak i dodao da je na jednom od foruma uspeo da uoči da žene muškarce koji izlaze na pivo često osuđuju, ali vređaju, ako im se pruži prilika.

Može li ŽENA u Srbiji da zabrani mužu da  ode na PIVO sa ORTACIMA? Evo ŠTA KAŽU posesivne SUPRUGE, a kako odgovaraju muškarci sa BALKANA

printscreen/Tviter

 

"Desi se da on ode na pivo, popije 8 piva, naiđe na neku svoju staru, novu ili trenutnu simpatiju i plaza po njoj dok cijela kafana gleda (obavezno i neko ko mu poznaje ženu). Nakon toga moraš da budeš pravi hadžija da bi opstao", primetila je jedna žennska osoba, a odgovor koji je usledio bio je da onaj ko želi da nađe može to da uradi i u gardskom prevozu, na ulici, poslu ili čak na društvenim mrežama-

"Žena ne brani, nego smisli njemu obavezu u kući, nešto se naljuti baš tad ili se razboli pa kod njega stvori osećaj griže savesti što je baš tad ostavlja. Naravno on ne ode i to se ponovi par puta a onda pređe u naviku. Posle ga društvo više i ne zove jer je papučar", dodala je još jedna ženska osoba uočavajući da nije baš mnogo žena koje otvoreno brane izlaske 

"Aaaa, neki ode na pivo, potroši platu, urolja se, dodje, povraća, bije sve po kući.... Mozda zato a ako ode na piće zezanje i druženje i dođe kući ok, nasmejan, opušten, onda je žena kreten"., nadovezala se još jedna pripadnica lepšeg pola i dokazala da postoji verovatno dosta situacija koje mogu opravdati ovakvu zabranu.

Na to da pivo ponekad nije ok podsetila nas je i žena koja je prokomentarisala da su novopečene majke često frustrirane i besne i da u onim prvim danima, kada je beba mala, a sav posao na njenim leđima, pomoć znači i evidentno je poželjna.

Konačno jedan pratilac je prokomenatrisao da su sadisti, ali i  mazohisti prisutni kod oba pola., pa teško da bimo mogli da poverujemo da oni koji tuku, uroljaju se i prave haos nakon "nekoliko točenih" uopšte mogu da uđu u kategoriju onih kojima je moguće nametnuti bilo kakvu zabranu.

Da ljubav, poštovanje i brak ne treba da poznaju zabrane, kao što smo već i rekli, zaključio je još jedan korisnik i veoma zanimljivim komentarom, delimično stavio tačku na diskusiju.

Može li ŽENA u Srbiji da zabrani mužu da  ode na PIVO sa ORTACIMA? Evo ŠTA KAŽU posesivne SUPRUGE, a kako odgovaraju muškarci sa BALKANA

printscreen/Tviter

 

"Koliko često? U koje vrijeme? Gdje? Neki od odgovora su inkompatibilni sa brakom, pa je "zabrana" samo još jedan razlog više da braka nije trebalo ni biti. Da se razumijemo, isto mislim i za “sa drugaricama na kavu”. Primjereno mjesto, vrijeme i učestalost je dobro za brak", zaključio je on.

Sada je ostalo samo da mi pitamo vas? Zabranjujete li vi vašim muškarcima da odu na pivo?

Komentari (0)
Loading