Porodila sam se pre PET meseci i MRZIM sve ovo: Majke koje tvrde da su SREĆNE lažu, ovo je jedna velika PREVARA

Vesti 17.11.2022 12:02 0

I nakon pet meseci smatra da je roditeljstvo zapravo jedan vid prevare

Porodila sam se pre PET meseci i MRZIM sve ovo: Majke koje tvrde da su SREĆNE lažu, ovo je jedna velika PREVARA

Printscreen/TikTok

„Još uvek mrzim sve ovo. Prošli su meseci i dalje je s*anje“, rekla je Niki Munjoz u videu na TikTok-u.

Niki je podelila svoj  pogled na novi život kao mama, priznajući da apsolutno mrzi što je roditelj, prenosi Kidspot. „Roditeljstvo je s*anje i mrzim ga, i znala sam da ću sve mrzeti“, rekla je ona u originalnom videu, koji je pregledan preko 285.000 puta.

U video snimku je navela sve stvari koje je mrzela kada je postala mama: da mora da hrani i nosi sina koji treba da podriguje, da ga uspava, da je osnovni roditelj, da proživljava isti dan svaki dan, da ga drži sve vreme, da hoda na prstima. "Majčinstvo je prevara, to je je*ena prevara."

U svom najnovijem video snimku, svojevrsnom ažuriranju njenog života kao majke, Niki je kroz zezanje rekla da ne mora da opravdava svoju ljubav prema svom sinu – koji je srećno sedeo u svojoj stolici dok je snimala. Ona naknadno priznaje da prvi put nije bila najbolje raspoložena.


„Ne postaje lakše, ali deluje poznatije. Više se kotrljaš“, rekla je ona. „Na početku, kada je nešto želeo, a ja nisam znala, bilo je teško. Nisam znala šta on hoće." "Ali prošlo je nekoliko meseci i to ima više smisla." Ima, međutim, još dana kada sedim u njegovoj sobi u mraku „besna“ što on ne spava i „želim da sam mrtva“, ili kada zovem svog muža zahtevajući: „Dođi kući odmah i pobrini se za svog sina demona.”
@uselessuploads The way I said it was harsh but the fact is, sometimes it does suck and that’s ok 💕 #motherhoodunplugged #postpartum #ppd #mumsoftiktok #motherhood ♬ original sound - ac

Za sve koji se plaše dece zbog njenog video snimka, ona pozdravlja njihovu odluku da uštede novac i više spavaju, ali naglašava važnost da ne budu od uticajem onoga što vide na mreži. „Ne dozvoli da utičem na tebe. Ja nisam niko. Radi šta god hoćeš. Imaj decu, nemoj decu... ne znam.”

 

Odeljak za komentare na njenom videu bio je  ispunjen iskustvima ljudi koji su se slično osećali, uključujući model Džuliju Foks. „Ne mogu se složiti više lol“, rekla je Julija. „Tako je utešno, znati da nisam sama u ovome iskreno“, odgovorila je Niki. Druga žena je objasnila da je biti mama „divno“, ali da je majčinstvo „najstrašnija stvar koju sam ikada iskusila“. Treća osoba joj se zahvalila za video i istakla da ovo deluje tako oslobađajuće.

 
Komentari (0)
Loading