"Uz PAFIJA brže zaspim": Plišani MEDVED napravljen da zameni MUŠKARCA postao je HIT među ženama

Vesti 26.11.2022 08:30 0

Veliki plišani meda visok je 170 centimetara, težak samo tri kilograma, a košta 160 dolara ili 18.000 dinara

"Uz PAFIJA brže zaspim": Plišani MEDVED napravljen da zameni MUŠKARCA postao je HIT među ženama

Printscreen/Facebook

Ako ne želite da budete sami za vreme praznika, medved za emocionalnu podršku u ljudskoj veličini čini se kao idealan poklon. 

Naime, Loving Bear Puffy je medved u obliku i veličini muškog ljudskog tela – ali sa glavom plišanog medveda. To je veoma lični proizvod koji je izmislila obična žena koja se plaši da ostane sama, saopštila je kompanija koja ga proizvodi.

pčSmeđeg medveda proizvodi bugarska kompanija koju su osnovale manekenka i dizajnerka Ina Marholeva i Tonia Berdankova. - Mi žene smo često same iz raznih razloga. Ponekad je to lični izbor, loša sreća ili sudbina, ali svima nam je potrebno nečije prisustvo ili zagrljaj, posebno noću pre nego što zaspimo ili na kauču ispred televizora. Zato je Pafi napravljen u ljudskom obliku i veličini kako bi se što više zamenio nedostatak fizičkog prisustva - kažu u kompaniji.

Kompanija je čak istakla da medved ljudske veličine nudi neke prednosti u odnosu na društvo čoveka. Medved pruža emocionalnu podršku, prijatnost i mir, zdrav zagrljaj i individualni imidž i dizajn. Takođe može da se prilagodi individualnom obliku tela svake osobe.

- On ne hrče, ne gunđa i ne ljuti se - rekli su.

Kompanija takođe napominje da igračka dolazi „gola“, što vam omogućava da odaberete šta će obući.


- Pošto je Pafi sa mnom, zaspim mnogo lakše i brže. Volim njegovu mekoću i osećaj sigurnosti koji mi daje - rekla je zadovoljna korisnica Kari, prenosi Njujork post.
 
Komentari (0)
Loading