Ovaj video će vas sigurno RASPLAKATI: Beba rođena bez SLUHA tek posle deset meseci prvi put čuje roditelje, njena rekacija je sve RAZNEŽILA!

Vesti 30.11.2022 08:00 0

Prva reakcija bebe kada je čula glas svojih roditelja je vrlo emotivna

Ovaj video će vas sigurno RASPLAKATI: Beba rođena bez SLUHA tek posle deset meseci prvi put čuje roditelje, njena rekacija je sve RAZNEŽILA!

Shutterstock

Majka  desetomesečne devojčice koja je rođena sa problemima sa sluhom je da na društvenim mrežama podeli najsrećniji trenutak za njihovu porodicu.

Devojčici je na rođenju dijagnostikovana izostanak sluha na oba uva, a sa deset meseci, lekarski tim joj je ugradio kohlearni implantat koji joj je pomogao da čuje.

 

U tom trenutku je prvi put dobila priliku da čuje kako zvuče njeni roditelji, a dirljiv video koji je mama podelila na društvenim mrežama raznežio je sve njene pratioce, a mnoge i rasplakao.

Trenutak kada je prvi put dobila priliku da čuje kako njeni roditelji zvuče, raznežio je ceo svet a mnoge i rasplakao!

Beba je mamu kako joj se obraća i uputila joj najlepši osmeh a sve je to zabeleženo kamerom. Jedno je sigurno a to je da je ovo bio njihov najsrećniji trenutak!

- Ne znam kako ovaj osećaj uopšte da opišem rečima. Bili smo srećni i uzbuđeni što će nas čuti, što ćemo napokon dobiti neku reakciju od nje. Bili smo oduševljeni kada nam se toliko razveselila. Ovo je bez sumnje jedan od najlepših dana u našim životima - rekla je presrećna mama.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading