Oboje su napunili 100 GODINA, a dopisuju se od 1938. godine: "Svi nas ZADIRKUJU, pitaju se da li je između nas bilo ROMANTIKE"

Vesti 02.12.2022 10:53 0

On živi u Velikoj Britaniji, a ona u Sjedinjenim Američkim Državama

Oboje su napunili 100 GODINA, a dopisuju se od 1938. godine: "Svi nas ZADIRKUJU, pitaju se da li je između nas bilo ROMANTIKE"

Shutterstock

Decenijama su slali pisma jedno drugome, a sada su zahvaljujući svojim porodicama prihvatili nove tehnologije.

Fantastično je to što su oboje napunili 100 godina, a dopisuju se od tridesetih godina prošlog veka.

Naime, Džef Benks živi u Devonu i počeo je da piše Seleste Birn nakon što je dobio njen kontakt 1938. Oboje su bili deo obrazovnog projekta za uspostavljanja kontakta između britanskih i američkih studenata. Vremenom su postali dobri prijatelji. Odlučili su da taj prijateljski odnos održe što je duže moguće.


Prolazile su decenije i mnoga njihova pisma putovala su preko Atlantika u oba smera. Kasnije su uz pomoć svoje dece prihvatili nove tehnologije, pa sada komuniciraju na druge načine, poput e-pošte i video poziva.
Oboje su napunili 100 GODINA, a dopisuju se od 1938. godine:

Shutterstock

 

 

Čak su se upoznali 2002. kada je Džef posetio Njujork. Ispričao je koliko uživa u njihovoj vezi. - Pisati joj svih ovih godina je izvor velikog zadovoljstva. Ona je veoma interesantna osoba. Razmenjujemo priče i jako je dobro razgovarati sa njom - rekao je on.

Neki su spekulisali da je između njih možda bilo romanse, ali oni to kategorički poriču. - Ne, mi smo samo prijatelji, kao ljudi koji žive u komšiluku. Pitate ih kako su, kažete nekoliko reči i onda oboje idete na posao - nastavio je Selesta, a prenosi Bi-Bi-Si.

 
Komentari (0)
Loading