Kaže da nikada nije PREVARILA muža: DNK test pokazuje da DETE nije NJIHOVO

Vesti 02.12.2022 17:15 0

Ostala je zbunjena nakon što su stigli rezultatai testa jer kako kaže nikada nije imala aferu sa drugim muškarcem

dete

Shutterstock

Mlada žena se našla u čudu nakon što je uradila tajni DNK test svoje ćerke, a rezultat je pokazao da njen muž zapravo nije otac devojčice. Za savet se obratila internetu, piše Dejli star.

Naime, neimenovana žena je primetila nešto čudno u vezi sa jednim od svoje dece što ju je navelo da ga testira. Odlučila je da uradi tajni DNK test svoje ćerke. Ispostavilo se da je to njeno dete, ali da njen muž nije devojčicin otac. Žena je ostala zbunjena jer nikada nije imala vezu sa drugim muškarcem otkako je upoznala svog muža.
Opisala je svoj problem na internetu, a ljudi su otkrili moguće scenarije za njenu situaciju. "Verujem joj kada kaže da nije bila ni sa kim osim sa mužem. Neki stručnjaci tvrde da dete može da ima DNK samo jednog roditelja i to je naučno dokazano", prokomentarisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: „Šta ako su je drogirali njen muž i njegov prijatelj, pa je nepoznat čovek spavao sa njom? A njen muž želi to da iskoristi protiv nje i da raskine sa njom? Ili je muškarac impotentan i deca nisu njegova ." Treći korisnik je istakao: „Trebalo bi da uradite i DNK test majčinstva.

Komentari (0)
Loading