"Odmah se RAZVEDI": Mladoženjin gest na dan venčanja sve razbesneo, ali kad su čuli objašnjenje... KAKAV OBRT!

Vesti 18.06.2023 17:00 0

Krajnje neobičan potez o kojem bruje svi svetski mediji, ali kada čujete mladoženjino objašnjenje

"Odmah se RAZVEDI": Mladoženjin gest na dan venčanja sve razbesneo, ali kad su čuli objašnjenje... KAKAV OBRT!

Printscreen/Youtube

Nakon što je njegova supruga objavila video sa venčanja na TikToku, mladić je dobio titulu "mladoženje iz snova". Bilo bi lepo da ovi komentari nisu bili ironični.

Na snimku koji je na ovoj društvenoj mreži objavila Tejlor Loren vidi se njen budući suprug kako je čeka pred oltarom. Širok osmeh na licu govori koliko je srećan. A onda je uradio nešto poptuno neočekivano.

Printscreen/Youtube

 

- Pre četiri godine na današnji dan prošetala sam do oltara kako bih se udala za ljubav mog života. Bio je to jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u našem životu, a moj je suprug učinio najromantičniju stvar... Proveravao je poruke na svom glupom mobilnom telefonu - napisala je Tejlor u videu i nasmejala sve korisnike ove mreže.

Istina, među ovih 2,3 miliona ljudi koji su pregledali video i 273 hiljade lajkova, bilo je i onih koji su "popljuvali" mladoženju.

- Da sam na tvom mestu, ja bih se okrenuo i otišao,

 - Odmah se razvedi - samo su neki od komentara.

Ova priča je postala viralna, pa se tako u medijima raspredalo zašto mladoženja nije mogao da se suzdrži pola minuta od telefona i kako je red dočeka svoju buduću nevestu pred oltarom.

Objašnjenje je usledilo nedugo zatim. Tejlor je objavila video u kojem pita supruga šta je to proveravao na telefonu, a njegov odgovor je sve zapanjio.

- Kripto valute nikad ne spavaju!

Tejlor je i dodala da su još uvek u braku.

Komentari (0)
Loading