Nemate ideju koji POKLON da kupite devojci? Nekoliko saveta šta da izbegnete, ako želite da je zadržite

Vesti 28.10.2021 21:15 0

Nemate ideju za poklon? Imamo nekoliko saveta za vas šta da izbegavate da ne biste ostali bez devojke. Zaista treba da budete oprezni, jer postoje pokloni koje vam mogu doneti više nevolja nego koristi

Nemate ideju koji POKLON da kupite devojci? Nekoliko saveta šta da izbegnete, ako želite da je zadržite

Shutterstock

Odeća

Čak i ako osećate veliku potrebu da svojoj devojci kupite nešto da obučete, bolje budite oprezni. Možete upasti u mnogo nevolja. Ako kupite premale? Loše. Ako kupite veće? Još gore. Isto važi i za donji veš. Ako kupite preveliki grudnjak, zaista možete naići na mnogo problema.

Ako zaista želite da svojoj devojci kupite nešto u ovom asortimanu, bolje je da joj date vaučer za kupovinu. Ona će sama izabrati nešto lepo i ceniće vašu ideju.

Životinje

Čak i ako vaša devojka zaista želi psa (ili drugu životinju) i stalno vam govori o tome, morate ozbiljno razmisliti pre nego što joj date ovaj poklon.

Možda o tome pažljivo razgovarajte da pas posle toga ne bude najveća žrtva. 

Kozmetika za kupanje

Ako ne izaberete neku sofisticiranu opciju iz zanimljive prodavnice sapuna ili neke zanimljive opcije mirisa, bolje je odustati od ove ideje.

Verujte mi, devojke svakodnevno kupuju dovoljno proizvoda za kupanje. Još jedna, obična kozmetika ove vrste, nije im potrebna.

Nešto za kuhinju

Ako vaša devojka nije majstor i njen hobi nije kuvanje, nemojte se kladiti na poklone „nešto za kuhinju”.

Ne poznajemo nijednu devojku (osim maločas pomenutih) koja bi uživala u novom tiganju. Kupite joj takav poklon i postoji šansa da vam on padne na glavu.

Plišana igračka

Meka igračka je dobra ideja ako vaša devojka ima manje od 16 godina. Tek tada. Ako izlazite sa odraslom ženom, nemojte se kladiti na takav poklon.

Postoji zaista mnogo drugih opcija koje joj možete dati. Ozbiljno!

Novac

To je tvoja devojka. Ne daj joj novac. Budite inovativan i smislite bilo šta. Osim ako devojka ne odvaja za nešto i vi želite da joj doprinesete.

Ovo je jedini put kada je novac kao poklon prihvatljiv. 

Komentari (0)
Loading