"Uhodio je mene i moju PORODICU, znao je stvari koje nisam ni ja": Kada je ušla u laptop kod muža, naletela je na celu "MAPU", šokirala se kada je otvorila!

Vesti 05.12.2022 13:30 0

Žena je potražila mišljenje na poznatom sajtu nakon što je pronašla mapu u kojoj je muž sakupljao sve stvari o njenoj prošlosti

par

Shutterstock

-Bili smo u braku tri godine i tek sam nedavno saznala da je moj suprug pre nnego što smo se venčali izvršio proveru mene i moje porodice - ispričala je žena u ispovesti na sajtu "subreddit".

"Subreddit" je online forum na kojem korisnici pokušavaju shvatiti jesu li pogriješili ili ne u svađi koja ih je mučila.

Dok većina brakova dolazi s različitim usponima i padovima, užasna otrića jedne žene dala su joj potpuno drugačiju perspektivu o njenom mužu.

Žena je objasnila da su ona i njen suprug bili na odmoru sa njegovom porodicom kada je pronašla dokaze o proveri prošlosti.

Napisala je da joj se prosto nije družilo sa njima i da je ostala sama sa njegovim upaljenim laptopom. Jednostavno joj je bilo suđeno pronaći "mapu".

- Pronašla sam još jednu mapu sa svojim imenom. Mapa je bila puna informacija o meni i mojoj porodici, široj porodici i prijateljima iz detinjstva - otkrila je. 

 

 

- Samo sam bila povređena što je ovo uradio bez da je prethodno razgovarao sa mnom, ali kako sam više čitala nailazila sam na priče o svojoj porodici koje ni ja nisam znala - dodala je žena. 

Kada se njen muž vratio, žena je odmah rekla šta je otkrila ali je njegova reakcija bila veoma hladna te je rekao da to nije ništa "strašno", a onda se uključio i njegov rođak koji je rekao da je to normalno i da nije jedini koji proverava pre braka, i da je to od ključne važnosti.

Sledećeg jutra su se vratili kući i prekinuli svoj odmor.

Žena je na sajtu zaključila pitanjem, šta mislite da li je pogrešno reagovala nakon tog saznanja, a zatim dodala da joj je muž priznao da su njegov otac i on angažovali privatnog detektiva, kako budućnosti ne bi došlo do nekih "neželjenih" iznenađenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading