Mama je bila SUROVO iskrena, ali je i nasmejala sve RODITELJE: Ovako izgleda slikanje prvog, drugog i trećeg deteta i zna da NIJE FER

Vesti 06.12.2022 12:20 0

Ova mama je pokazala - kako izgleda fotografisanje prvog, a kako svakog sledećeg deteta

Mama je bila SUROVO iskrena, ali je i nasmejala sve RODITELJE: Ovako izgleda slikanje prvog, drugog i trećeg deteta i zna da NIJE FER

Shutterstock

Sa prvim detetom imate dovoljno vremena da budete opsednuti stvarima, kao što su da li će vaše dete uspeti u životu jer koristi cuclu ili da li je današnji razgovor nasamo bio u redu. Drugo i treće dete (i ostala koja dođu) nemaju vašu konstantnu pažnju jer je to neizvodljivo. Tako da nije ni čudo što sa prvim detetom napravite najviše uspomena i fotografija.

Jedna mama pokazala je ovo kroz jednu šalu - koliko zapravo slikamo prvo, koliko drugo, a koliko treće dete. Čini se da prvu bebu neuporedivo više fotografišemo, slatka je u svakom položaju i želimo da zabeležmo i najmanji pokret. Ona je svojim snimkom nasmejala sve, a mnogi su potvrdili da je potpuno u pravu.

Kada prvo dete želi da vidi svoje fotografije dok je bilo beba, mama mu donosi nekoliko velikih albuma slika. Drugo dete dobija jedan album, a treće samo telefon.

- Mmam skoro tri albuma puna mojih slika, dok moj brat... pa recimo da je zahvalan što je dobio album - bio je jedan komentar.

- Bukvalno imam samo 4 svoje slike iz perioda kad sam bila beba, moja starija sestra ima cele albume.


 
Komentari (0)
Loading