Kakve SNOVE najčešće SANJATE? Istraživanja pokazuju da postoji ŠEST VRSTA, evo koji predstavljaju velike ŽIVOTNE LEKCIJE, a koji PREDVIĐAJU budućnost

Vesti 08.12.2022 16:00 0

Snovi mogu da nosi skrivene poruke, pa tako nas neki umiruju i duhuovno čiste, a iz drugih možemo da izvučemo značajne pouke

Žena

unsplash

Naši snovi često pokušavaju da nam nešto kažu, pomognu u rešavanju problema, najavljuju budućnost...
Obratite pažnju na ono što ste sanjali i pokušajte da to povežete sa onim što vam se dogodilo pre, a možda i posle određenog sna.

Postoji šest osnovnih tipova snova:

1. Snovi posle kojih možemo da se pročistimo

Svi mi, manje-više, imamo emocionalne izlive. Postoje dani i događaji koji nas čine veoma emotivnim, do te mere da to počinje duboko da utiče na nas. Pročišćavajući snovi pomažu da se oslobodite loših emocija, zapravo emocionalnog otpada. Ovi snovi su uglavnom katarzične prirode – oslobađaju nas i vode ka duhovnoj ravnoteži. Pomažu nam da se osećamo lakše, bolje, smiruju nas tokom emotivnih previranja...

 

2. Snovi iz kojih učimo

U takvim snovima se krije moralna lekcija ili poruka. Pojavljuju se kada se u životu možemo suočiti sa dilemom ili nečim drugim. Ova vrsta sna je usmerena na rešavanje dileme, odabir pravog puta. Ponekad je to jasno i očigledno, a ponekad je potrebno dobro razmisliti o poruci sna.

3. Snovi koji rešavaju probleme

Ovo su najčudnije vrste snova. To su snovi koji dolaze iz naše podsvesti i tu se skuplja većina naših svakodnevnih problema. Međutim, ne uspevaju svi da dođu do tog skrivenog ugla mozga, pa rešenja problema ostaju zakopana duboko u podsvesti. Kroz snove oni izlaze iz te dubine uma i pomažu nam da rešimo probleme koje imamo u budnom životu. Takvi snovi su deo života mnogih naučnika, pa čak i nekih poznatih.


4. Snovi visoko intuitivnih ljudi

To su snovi puni slutnji i predviđanja koji deluju na nivou intuicije, a pomažu ljudima čija je intuicija veoma jaka. Takvi snovi vam mogu reći o događajima koji će se dogoditi u vašem životu. Ako imamo sreće, takvi snovi bi nam mogli reći i kako da se spasimo od problema ili tenzija koje nas očekuju.

5. Oni koji vode do duhovnog putovanja

U ovom slučaju radi se o snovima koji se zasnivaju na duhovnom putu čoveka. Oni nas vode u našim pokušajima da ostanemo na kvalitetnom duhovnom nivou. Ako skrenemo sa pravog puta, ovi snovi će nas upozoriti na to. Svako treba da sluša svoje snove jer nam pomažu da shvatimo šta je dobro za našu duhovnost, a šta nije.


6. Snovi koji se javljaju usled spoljašnjih uticaja

Ovo su snovi zasnovani na svakodnevnim događajima. Delovi našeg svakodnevnog života ostaju u našoj podsvesti i doprinose stvaranju ovakvih snova. Takvi snovi mogu izgledati kao naš običan život, ništa posebno ili spektakularno. Međutim, ponekad pomažu da se neki događaj sagleda iz drugog ugla i tako bolje razume, otkriva portal consciousreminder.com.

 

Komentari (0)
Loading