Ovo su NAJ MAME Srbije: Predstavljamo vam žene koje s ponosom nose ovu titulu

Vesti 10.12.2022 17:45 0

Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“ pokrenuli su video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu.

Naj mame

NajŽena/ Ilustracija

Svake nedelje u 20 časova moći ćete da gledate ove snažne, jedinstvene i hrabre žene čije priče i životi nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Prva naša „Naj mama“ je Velka Gelić, majka hrabrost, koja je svom sinu Igoru donirala svoj bubreg i tako mu spasila život. Priču sa Velkom moći ćete da gledate u nedelju, 11.12. u 20 časova na našem portalu, a onda za sedam dana u isto vreme još jednu insiprativnu priču sa još jednom „naj mamom“.

Ako se i vi osećate tako ili poznajete ženu koja je za vas „naj mama“, slobodno nam ih predložite, a mi ćemo učiniti da tu životnu priču čuje cela Srbija.

I u obzir dolaze sve mame za koje vi smatrate da mogu da budu naj mame – majke sa mnogo dece, samohrane majke, majke koje imaju bolesnu decu, majke koje su usvojile decu, uspešne mame koje su podjednako posvećene i deci i poslu...

Šaljite nam vaše predloge na našu FB stranicu „Naj žena“, Inastagram stranicu „Najžena“ ili nam vaš predlog pošaljte na mejl redakcija@najzena.rs, a mi ćemo rado uraditi intervju sa njima.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading