"Mislila sam da mi je puklo slepo crevo ali to je bila BEBA": Nije joj ni na kraj pameti bilo da je TRUDNA, bila je mršava, bez SIMPTOMA i STOMAKA

Vesti 18.03.2023 13:30 0

Za vreme trudnoće ona je izgleda prezgodno i nikad bolje

"Mislila sam da mi je puklo slepo crevo ali to je bila BEBA": Nije joj ni na kraj pameti bilo da je TRUDNA, bila je mršava, bez SIMPTOMA i STOMAKA

Printscreen/TikTok

Ajla Simpson, studentkinja druge godine Univerziteta u Indijani, uživala je u zabavi kada ju je iznenada zahvatio intenzivan bol u stomaku. Hitno su je odvezli u Urgentni centar, ubeđeni da joj je puklo slepo crevo. Međutim, ispostavilo se da je bila u aktivnom porođaju sa bebom za koju nije imala pojma da je nosi.

- Otišla sam u bolnicu misleći da imam upalu slepog creva. Počela sam da vrištim od bolova i doktor je utrčao u moju bolničku sobu. Bila sam šokirana kada mi je rekao da bebina glava viri! Kaila je rekla u svom viralnom Tik Tok videu.

 

@kaylanicolesimpson

crazy that a year ago I was 9 months pregnant ♬ Made You Look - Meghan Trainor

 

Objasnila je da je imala redovne menstruacije i da je zapravo smršala u mesecima pre nego što je dobila svoju sada već skoro jednogodišnjoj ćerki Madi.

- Moje menstruacije su bile sasvim normalne i trajale su po četiri, pet dana - nastavila je. 

Kada je reč o promenama na figuri Kejla, ona tvrdi da uopšte nije imala trudnički stomak, već da je njen stomak sve vreme bio ravan i zategnut. Rekla je i da je zapravo smršala 13 kilograma i da nikada nije bila tako mršava. Na snimku je pokazala i fotografije na kojima se vidi njena vitka figura u bikiniju tokom drugog tromesečja.

Zatim je objasnila da je njena mama, koja je bila pored nje tokom hitnog porođaja, sve vreme slala poruke svom tati.

-Ona je trudna - glasila je poruka njene mame, dok je tata samo odgovorio: "Molim"?

Svi su bili šokirani i zbunjeni, korisnici koji su odgledali ovaj video su takođe ostali zatečeni.

- Ovo je tako strašno, moj najveći strah - napisao je jedan korisnik.

- Moja najgora noćna mora - dodao je drugi.

Međutim, bilo ih je i nekoliko sa sličnim iskustvom.

- To se desilo i meni. Imala sam infekciju mokraćnih puteva i otišla sam u hitnu pomoć sa strašnim bolovima i tada su mi rekli da sam trudna. Dva dana kasnije dobila sam ćerku -glasio je jedan komentar.

Uprkos tome što nije očekivala trudnoću i bebu, Kajla kaže da je došla kući dva dana nakon porođaja sa svojom "savršeno zdravom bebom i novom najboljom prijateljicom".

BONUS VIDEO



 
Komentari (0)
Loading