Skandal na VENČANJU: Mlada organizovala ČUVARA da ne pusti ni jedno DETE na ceremoniju - Roditelji POBESNELI

Vesti 01.03.2022 16:00 1

Svadbe bez dece imaju pristalica koliko i protivnika. Stvar se može dodatno zakomplikovati ako venčanje organizuju članovi porodice. Za to je saznala majka koja je bila pozvana na ceremoniju kod rođaka. Kada je saznala da će na "venčanju bez dece" biti dece, zahtevala je prisustvo ćerke. Nije očekivala da će pokrenuti porodični sukob

Skandal na VENČANJU: Mlada organizovala ČUVARA da ne pusti ni jedno DETE na ceremoniju - Roditelji POBESNELI

Shutterstock

Jedna 32-godišnja anonimna žena, najverovatnije Amerikanka, podelila je svoju priču na Reddit-u. Zamolila je korisnike za iskren savet, jer po njenom mišljenju nije uradila ništa loše. Slučaj se odnosio na poziv njenog rođaka Aleksa na "venčanje bez dece".

- Nisam iznenađena svadbom bez dece, ali ono što me frustrira je činjenica da će biti dece. Aleks planira da na venčanje pozove bratanca - rekla je na početku.

Kasnije u postu, žena je objasnila da je čula razgovor mlade. Pokazalo se da je zamolila nekoga od svojih bliskih da pusti decu da joj prosipaju cveće na putu do oltara. Autorka posta je napisala da ju je to zbunilo, pa je kontaktirala mladu.

- Rekla sam joj da ako ova deca idu, moja petogodišnja ćerka, koja je blizu njihovih godina, takođe treba da bude u mogućnosti da prisustvuje venčanju - prokomentarisala je ona.

Porodični sukob

Mlada je odgovorila da su sestrić i nećaka izuzetak. Ona je dodala da kao učiteljica "želi da ima dan kada neće morati da ima posla sa drugom decom".

- Kada sam pitala zašto su ova deca mogla da dođu, a moja ćerka nije, rekla je da je to zato što zna da se ova deca lepo ponašaju, tako da neće biti problema - napisala je ova žena koja je u šoku.

Uvređena žena je odgovorila nevesti da je takvo rezonovanje za nju apsurdno. U odgovoru je čula da, ako „joj ne odgovara tako, ne mora da dolazi na svadbu”.

Ubrzo su stvari krenule da se pogoršavaju. "Svadba bez dece", na kojoj je trebalo da se pojave deca, bila je podeljena i sukobljena na svim stranama. U slučaj se uključio i otac razočarane 32-godišnjakinje koji je o namerama neveste obavestio ostatak porodice. Verenik se zauzeo za nju, rekavši da "ako je njeno venčanje može da radi šta hoće". Neki od zvanica odlučili su da na svadbu povedu i svoju decu.

- Pobrinite se da nosite patike kako bi vam bilo udobnije kada vas otprate nazad do auta - ljutito je odgovorio Aleks. Nevesta je čak angažovala čuvara iz svoje škole da proverava listu gostiju na venčanju i da ne pušta decu. 

Neki od korisnika interneta smatrali su ovo ponašanje "detinjastim", drugi su podržali mladu.

Komentari (1)
Loading
Nemanja
02.11.2021 13:54

,,Ne budi svedok, i duže ćeš živeti.''