Najpoznatiji sajt za ODRASLE objavio šta BALKANCI vole da gledaju: Srbi i Hrvati su šokirali izborom, a Bosanci iznenadili

Vesti 22.12.2022 23:00 0

Najpoznatiji sajt za odrasle objavio je koje kategorije ljudi najviše vole da pretražuju, a Srbi i Hrvati su sve iznenadili.

Najpoznatiji sajt za ODRASLE objavio šta BALKANCI vole da gledaju: Srbi i Hrvati su šokirali izborom, a Bosanci iznenadili

Shutterstock

"Pornhub" je otkrio glavne trendove u 2022. godini, odnosno kategorije koje su imale najviše pretraga. Ovaj sajt objavio je koje kategorije su najzanimljivije svim zemljama sveta, među kojima su i zemlje Balkana.

Snimci transrodnih osoba porasli su za 75 odsto u 2022. godini, dok su najpopularniji u Brazilu. Por*ografksi sadržaj najviše se gleda putem mobilnih telefona, dok je najmanji procenat onih koji ovakav sadržaj gledaju putem tableta.

Kako ovaj sajt objavljuje, najpretraživanije kategorije u 2022. godini su hentai, japanese, milf kao i lesbian. Prema statistici ovog sajta, Hrvati su najviše pretraživali upravo lesbian kategoriju.

Kategorija "Reality" porasla je za 169 posto, dok je prvi put ušla u top 20 kategorija. U porastu su se našli i amaterski kućni video snimci, koji beleže rast od 179 odsto. Na globalnoj lestvici transrodna kategorija zauzela je 7. mesto, za 75 posto. Uživaoci po*no sadržaja, najčešće pomenuti sajt posećuju ponedeljkom pre ponoći.

Evropska karta pretraživanja korisnika "Porhuba" je veoma zanimljiva, a posebno su zanimljiva interesovanja Balkanaca. Hrvati uživaju u hentai kategorijama, Bosanci u običnim, Slovenci su zainteresovani za lezbo kategorije, a mnogi su iznenađeni izborom Srba, koji preferiraju grupni se*s.

Crna Gora i Severna Makedonija vodeći su kada je pretraga milf kategorije u pitanju.

Srbi i Hrvati najviše su iznenadili javnost svojim izborom, te su se našli na meti komentara na društvenim mrežama. Međutim, Bosanci su sve iznenadili svojim izborom, a mnogi smatraju da su najveći hit budući da njihove pretrage ne uključuju tolike perverzije.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading