Ova baka je udomila 80 novorođenčadi tokom svog života: "Bog mi je dao DAR za ovo, slomi mi se SRCE kada odu od mene"

Vesti 29.12.2022 18:20 0

Žena je svoj život posvetila deci koja su odmah po rođenju napuštena

Ova baka je udomila 80 novorođenčadi tokom svog života: "Bog mi je dao DAR za ovo, slomi mi se SRCE kada odu od mene"

Printscreen/Youtube/ KPIX CBS SF Bay Area

Linda Ovens se brinula o novorođenčadi, njih čak 81, tokom 34 godine kao hraniteljica. „

-To je izazovan posao, ali je veoma koristan + rekla je Linda. Penzionisana 78-godišnja žena radila je u prodavnici i kao samohrana majka brinula o novorođenčadi kojima je bila potrebna nega do usvajanja.

- Bog mi je dao dar za ovo -rekla je Linda i dodala da od malena uživa u brizi o bebama. Seća se svake usvojene bebe. Linda trenutno brine o devojčici koja je sa njom poslata iz bolnice sa samo sedam nedelja. Ovo je njeno 81. dete.

Potpuno je opremila svoje ormare i kuću da brine o bebama. Većina dece o kojoj se brine ima problema u razvoju jer su bila izložena drogama u materici i često ne mogu da spavaju noću.

- Njeno iskustvo, briga i ljubav koju pruža bebama su neprocenjivi. Ona je jedan od 500 takvih roditelja širom zemlje i skoro najduže je u službi. Ona je u potpuno drugoj kategoriji - Mia Buckner-Preston, koja radi za socijalnu službu.

- Ona je uvek vrlo vesela i odlučna dati bebama najbolji mogući početak u životu - dodala je. 

 

 

Linda takođe koristi svoje iskustvo da pomogne roditeljima sa decom. Jedna majka, čije je dete Linda čuvala neko vreme, podelila je savet koji joj je Linda dala. Rekla je: "Ona je u kolevci. Ostavi je na miru. Znam da želiš da se igraš sa njom, ali ako je probudiš, neće spavati.

Danas ta majka i njena ćerka posećuju Lindu i dele divne uspomene sa njom.

- Ispala je predivno. Zbog toga mi je tako drago što radim ovaj posao - rekla je Linda za devojčicu.

Kada posao završi, Linda mora da preda bebe njihovim biološkim porodicama koji su se osamostalili za njih, ili usvojiteljima, a ti trenuci joj uvek slome srce. Ona se seća svake bebe.

Najstarija beba koju je Linda čuvala ima sada 37 godina. 

O bebi koja će uskoro morati da napusti Lindu, ona kaže: "Mogu da je poljubim u čelo i da joj poželim sve najbolje i da joj kažem da je volim.


BONUS VIDEO

 

 

 


 
Komentari (0)
Loading