Maćeha je sa njenim detetom htela da uradi nešto MONSTROUZNO! Strašna priča ove žene razbesnela je javnost

Vesti 13.11.2021 17:00 0

Šetala je po tržnim centrom kada joj je prišla nepoznata žena i rekla: "Ja sam baka tvog deteta"...

Maćeha je sa njenim detetom htela da uradi nešto MONSTROUZNO! Strašna priča ove žene razbesnela je javnost

Shutterstock

Amerikanka Dezurej Rouz zatrudnela je kada je imala 20 godina, ali nije ni razmišljala o tome da ćerkicu da na usvajanje.

S druge strane, njena maćeha je mislila da je to bolja opcija - i za nju i za dete - pa je odlučila da stvar preuzme u svoje ruke.

Dezurej je jednog popodneva šetala tržnim centrom kada joj je prišla starija žena i dala joj do znanja da je poznaje. Zbunjena trudnica pitala ju je odakle se poznaju jer nikada pre nije videla ženu, a onda je usledio šok: "Ja sam baka tvog deteta", rekla je.

Šokirana devojka je u prvi mah pomislila da je gospođa, koja se predstavila kao Vendi, povezana sa njenim partnerom, ali to je bilo daleko od istine. Vendi je objasnila da je ona Skotova majka koji će sa Džerijem usvojiti devojčicu kada se rodi. Kaže da je to uogovorila sa Lindom, frizerkom kod koje dolazi i trudnicina maćeha.

Dezurej joj je rekla da dete definitivno ne ide na usvajanje i da je maćeha sve ovo organizovala iza njenih leđa.

Video na TikTok-u u kojem je sve ovo ispričala privukao je dosta pažnje, pa je zato snimila još jedan video u kojem je otkrila da se slična situacija ponovila i kada se devojčica rodila.

@deseree_rose

Reply to @littlelalaland o ya know… just my step mom #narcissist #fyp #foryou

♬ original sound - deseree_rose

 

Porodilja je šetala s novorođenom ćerkicom po prodavnici kad se pojavila Vendi i počela da se dere da je to njena unuka. Kako bi izbegla neprijatnost, Rouz se okrenula i izašla iz objekta, a njena tadašnja svekrva objasnila je Vendi da dete nije bilo i nikada neće biti njeno unuče.
 

Komentari (0)
Loading