Ovo je strah savakog DETETA sa RAZVEDENIM roditeljima: Kristina je "kriva" za SVE, a razlog je UŽASAN!

Vesti 19.11.2021 20:33 0

Devojka po imenu Kristina šokirala je korisnike TikToka pošto je otkrila "tajnu" po kome je zapravo dobila ime.

Ovo je strah savakog DETETA sa RAZVEDENIM roditeljima: Kristina je "kriva" za SVE, a razlog je UŽASAN!

Printscreen/TikTok

Njeni roditelji su se složili da ako se rodi dečak, dobiće ime po dedi od majke, a ako je devojčica otac će izabrati ime. Majka je u devetom mesecu hitno prevežena u bolnicu gde je rodila bebu carskim rezom, a čim je otac čuo da je devojčica, znao je da ima svu moć ovoga sveta kada je u pitanju odabir imena. Rešio je da se zove Kristina, a majka se, kada se probudila iz anestezije, složila.

Narednih nekoliko meseci sve je bilo u redu, ali svaka bajka ipak mora da ima kraj - Kristinina majka je igrom slučaja saznala da ju je suprug već neko vreme varao i da se ljubavnica zove - Kristina!

 

Pravdao se rekavši da mu je bilo lakše da sakrije drugu ženu ako ćerki da njeno ime, jer čak i ako ga slučajno izgovori pred suprugom, ne bi bilo problema - jer bi se pravdao da je mislio na ćerku.

Devojka iz SAD je ovom pričom pokrenula lavinu komentara - u većini negativnijih i onih koji su oštro osudili oca, ali bilo je i nekoliko interesantnih poput:

Otac me je nazvao po devojci u koju je bio zaljubljen u srednjoj, kada je mama saznala izbola ga je viljuškom - napisala je TikTok korisnica Nikol, a druga korisnica se nadovezala i rekla da je njen otac u kolima na radiju čuo užansu priču o devojci koja je ubijena i zvala se Lena.
 

 

Komentari (0)
Loading