Jasmina je podojila dete, a ujutru se probudila krvava: Zbog njene ispovesti neke žene kažu da ne žele decu

Vesti 12.01.2023 09:45 1

Pošto je mislila da bol dolazi od normalnog ujeda tokom dojenja, samo je zaspala. Kada se ujutru probudila, njen muž se uplašio kada je video da joj je košulja krvava, što ju je prepalo

Jasmina je podojila dete, a ujutru se probudila krvava: Zbog njene ispovesti neke žene kažu da ne žele decu

unsplash.com

Bradavica joj je otpala, a nije ni primetila jer ima veoma visoku toleranciju na bol.

Međutim, Jasmina je svojom objavom mnoge odvratila od rađanja dece nakon što je otkrila da ju je njen sin tako jako ugrizao za bradavicu - da je otpala.


Ona je majka jednogodišnjeg sina Midnajta, kojeg ima sa suprugom Maverikom, a na društvenim mrežama je podelila video u kome objašnjava šta se dogodilo.

- Da vam kažem kako mi je otpala bradavica. Dojim bebu skoro godinu dana. Trenutno ima osam zuba. Ovde priča postaje divlja. Iako je ranije pokušao da me ugrize, ništa se tako nije dogodilo. Dojila sam ga normalno, kasno uveče, a on me je bukvalno svim zubima ugrizao za bradavicu i čupao je - objašnjava Jasmina, napominjući da je njena tolerancija na bol od porođaja dosta visoka.

@jasminechiswell Replying to @scarecrowtails_2022 ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Misleći da je bol od uobičajenog ugriza, ponovo je zaspala. Kada se ujutru probudila, njen muž se uplašio kada je video da joj je košulja krvava, što ju je užasavalo.

- Otišao sam da proverim šta nije u redu i iskreno, ne šalim se, vrh bradavice mi je visio. Odmah sam vrisnula. Upozorena sam da to može da se desi i da će jednostavno otpasti - kaže mama. Dakle, nakon što je izbezumila, Jasmin stavlja zavoj na bradavicu i led i čeka da se sve ponovo "zalepi". Prestravljene žene su odmah prokomentarisale situaciju koja joj se dogodila. - Hoće li ponovo oslepiti? Celo telo mi se naježilo slušajući ovo – komentarisali su. - Deca očigledno nisu za mene - dodao je jedan. - Nikada neću imati decu - napisala je druga.

Komentari (1)
Loading
Talija
19.01.2023 22:38

Glupaca. Dojiti dete sa zubima koje vec jede cvrscu hranu. Moglo je dete da se udavi.