Ispovest samohrane majke izazvala je haos na INTERNETU: "Imam omiljeno dete i ne osećam krivicu, druga deca znaju za to"

Vesti 17.01.2023 14:45 0

Majka troje dece otkrila je da se ne oseća krivom što ima omiljeno dete.

mama

Shutterstock

Samohrana mama je otkrila da joj druženje sa svojim omiljenim detetom čini vreme sa druge dvoje podnošljivijim.

Otkrila je da je njeno omiljeno dete, njen najmlađi dečak, takođe dete koje je najduže dojila, stvarajući posebnu vezu između njih dvoje.

Ova 39-godišnja mama objasnila je da je njen najmlađi dečak, star sedam godina, najposebniji - i misli da će biti prva žena u njegovom životu - čak i nakon što se oženi.

Rekla je za SVNS: „Nisam očekivala da ću imati favorita. Sve ih tretiram isto i sve ih volim. "Drugi se šale da mi je on favorit i definitivno jeste. Mislim da ga volim više - moram da priznam."


Mama, koja radi kao šminker, želela je da ostane anonimna jer se brine da će to uticati na odrastanje njene dece. Ona je otkrila da je njen najmlađi sin onaj koji daje više od ostalih  i da je više u skladu sa njenim emocijama za razliku od drugo dvoje dece koja samo uzimaju.

Šminkerka je inače dojila svu svoju decu – dva dečaka i devojčicu, ali je najduže dojila najmlađe dete – što im je možda stvorilo posebnu vezu. Dodala je: „On me zaista oseća i ako sam uznemirena dolazi do mene i pita me zašto sam uznemirena i zagrli me.

„Ne tražim od njega, samo dođe – to je zaista dirljivo. „Ako je odsutan, a ja se osećam tužno, on to zna"  Tako smo duhovno povezani. „Verujem da se ljudi mogu podeliti na one koji daju i one koji uzimaju energiju. „On je samo davalac, a druga dvojica uzimaju, tako da je u mom slučaju bilo lakše da imam troje dece nego dvoje. „On daje energiju i ljubav i onda je imam dovoljno za drugu dvojicu. "On se dobro ponaša i sluša kada mu govorim jer vidi kako stvari utiču na mene. Ostali to ne vide i ne ponašaju se tako dobro."

Mama je priznala da se nekada osećala krivom što je imala favorita. Ali to nije dugo trajalo, jer je otkrila da nije volela da krije svoja osećanja i vratila se na staro.

 „Sada se ne osećam krivom jer shvatam da imam nešto posebno sa svima njima. „Da sam mislila da će to negativno uticati na njih, uradila bih nešto da pokažem da su posebni. „Društvene mreže su teške za mame koje imaju favorita, ali ovako je. Meni je to logično", zaključila je ova mama.

Komentari (0)
Loading