Trudnice, iskombinujte STARU odeću: Blejk Lajvli pokazala kako možete da izgledate ŠIK i sa velikim trudničkim stomakom

Vesti 17.01.2023 16:30 0

Blejk Lajvli pokazala kako da iskombinujete haljinu i suknju, a da izgledate mnogo dobro sa trudničkim stomakom

Blejk Lavli

Shutterstock

 

Glumica Blejk Lajvli čeka svoje četvrto dete, a na društvenim mrežama objavljuje zanimljive stvari kroz koje prolazi u ovim blagoslovenim danima i vrlo često njime zabavi svoje pratioce. Nedavno je objavila sliku sa treninga i sakupila brojne komentare, a sada je odlučila da pokaže i kako se snalazi kada je moda u pitanju.

Svima nam je poznato kako je u trudnoći nezgodno da se koristi odeća koju smo pre toga nosili jer stomak zahteva svoj prostor, pa sva garderoba izgleda drugačije. Trudna Blejk je pronašla odličan način d to reši.

Ponosno je pokazala kako je stilizovala crno-belu midi haljinu kratkih rukava sa tačkicama i dubokim V izrezom koja ima dugmiće čitavom dužinom sa crnom dubokom suknjom. Možda zvuči čudno, ali glumica nije želela da odustane od haljine koju voli, pa ju je stilizovala do savršenstva.

Umesto da odustane od nje, Blejk je nosila kao košulju, a zakopčala ju je samo ispod grudi sa jednim dugmetom, dok su ostala ostala otkopčana. Ispod haljine obukla je maksi suknju visokog struka. Uz ova dva komada garderobe koja su se savršeno uklopila, obula je roze salonke sa špicom, bisernu ogrlicu, talase u kosi i crveni ruž na usnama.

"Kada zadnji deo suknje neće da se zakopča, a prednji deo haljine takođe ne može da se zatvori, nosi oba. Ko kaže da dve greške ne čine jedno dobro", napisala je glumica uz svoju fotografiju.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading