"Živeli smo u njenoj kući...": Razvedeni MUŠKARCI u Srbiji iskreno odgovorili zašto su okončali brak

Vesti 18.01.2023 15:49 0

Razvedeni muškarce u Srbiji su iskreno odgovorili na pitanje zašto su se razveli

"Živeli smo u njenoj kući...": Razvedeni MUŠKARCI u Srbiji iskreno odgovorili zašto su okončali brak

Shutterstock

Iako bi vam se možda na prvu loptu učinilo da muškarci nisu ti koji otvoreno pričaju o emotivnom brodolomima, mnogi korisnici popularne društvene mreže su istupili i otvoreno priznali šta je to u njihovom slučaju dovelo do razvoda. 

 

Neki odgovori su nas iznenadili, a neki su nas iskreno ganuli.

printscreen/Tviter

 

"Imali smo firmu i svađali se non stop oko toga kako i šta dalje. nisam više želeo da se to nastavi, pa sam se spakovao i otišao. ostavio sam joj kompletnu firmu: veleprodaja, maloprodaje,automobili...zatvorila je posle 2 godine", napisao je jedan korisnik.

printscreen/Tviter

 

"U 45-oj godini mi je naglo oslabio libido i pošto je ona bila dve godine mlađa i još uvek imala potrebu za redovnim seksom mi smo sporazumno raskinuli bračnu zajednicu. Ona se udala, a ja tražim mesto u nekom manastiru da me prime i zaboravim je ako bude moguće", iskreno je napisao drugi korisnik, a bilo je onih koji su mu poručili da je trebalo ipak da prvo poradi na njihovom odnosu i potraži pomoć.

printscreen/Tviter

 

"Zbog bede,nisam mogao da izdržavam porodicu,a živeli smo u njenoj kući...i kraj posle 25gbraka i 7g zabavljanja.moja krivica", napisao je muškarac zbog koga nam je svima svima knedla u grlu.

Dalje su se ređali mnogobrojni odgovori, a zanimljivo je da u njima nije bilo osude i prekoravanja. Zapravo, veoma nas je zadivila njihova iskrenost.

"Razveli smo se zato što smo, figurativno, stajali na istom mestu, a gledali na različite strane. A, takav zajednički život nije moguć. Ovo je otprilike i najkraće.", "Nedovoljna podrška u teškom periodu života. Previše česte svađe. U stvari, prevelika razlika kako je vreme prolazilo.", "Jednog dana mi je samo rekla da te više ne volim i otišao sam u svoju kuću pored mora i ostavio joj stan", bili su komentari koji su se ređali, a jedan korisnik nas je čak i zasmejao izjavom da nema pojma ni zašto su se spajali.

Naravno, bilo je i onih koji su napisali da ih je žena ostavila zbog boljeg i bogatijeg, ali i onih koji su iskreno priznali da su oni uništili zajednicu jer su se kockali, pili i lagali.

 

 

Komentari (0)
Loading