"Moj novac je moj, a njegov je naš": Devojka izazvala lavinu NEGATIVNIH komentara posle ove rečenice, osuđuju je i zbog OVE stvari

Vesti 20.01.2023 11:55 0

Čini nam se da sve više parova ima neka svoja pravila u vezi

"Moj novac je moj, a njegov je naš": Devojka izazvala lavinu NEGATIVNIH komentara posle ove rečenice, osuđuju je i zbog OVE stvari

Printscreen/TikTok

Džes je TikTok zvezda koja je u usponu, ali ne u tako pozitivnom smislu. Zasipaju je negativnim komentarima posle videa u kome je objavila svoja pravila za vezu.

Ona je u vezi već dve godine, a njena pravila ponašanja u vezama je mnoge iznenadilo. 

Prvo kontroverzno pravilo njihove dvogodišnje veze jeste mogućnost da u svakom trenutku znaju gde se ono drugo nalazi, zahvaljujući aplikaciji za praćenje. Takođe je otkrila da nemaju prijatelje suprotnog pola i da se nikada ne bi družili sa osobama suprotnog pola osim ako su tu i drugi ljudi.

- Nismo imali prijatelje suprotnog pola pre nego što smo ušli u vezu pa bi bilo jako čudno da sada jedno od nas izađe i upozna nekoga novog - objasnila je.

Džes dodaje da je već uspela da šokira neke priznanjem da je sa svojim momkom već razgovarala o deci, ali ono što ih je stvarno zabrinulo jeste sledeće pravilo.

 

 

- On plaća moje gorivo, hranu... čak i kada nismo zajedno u tom trenutku. Moj novac je moj novac, a njegov novac je naš novac - rekla je.

Džes kaže i da muškarci ne bi trebalo da imaju društvene mreže, ali i da se trudi da svom momku da malo prostora pre nego što se pozabave problemom koji imaju.

Njen video snimak je brzo postao viralan, a ljudi se nisu libili da joj pišu svoja mišljenja.

“Za mene je ovo apsolutno grozno”, “Ovo je toliko pogrešno”, “Ovo uopšte nije kontroverzno, to su samo standardi. Ja se slažem sa tobom”, "Nije ni čudo što si sama", glasili su neki od komentara.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading