Srpkinja rekla da žali ljude sa sela, pa dobila adekvatan odgovor: "Ako su ovo prizori za žaljenje onda smo svi mi ludi"

Vesti 20.01.2023 18:40 5

Gleb Fils je ruski TikToker i influnser, a u Srbiji boravi još od izbijanja koronavirusa

Srpkinja rekla da žali ljude sa sela, pa dobila adekvatan odgovor: "Ako su ovo prizori za žaljenje onda smo svi mi ludi"

Printscreen/Instagram

Gleb svakodnevno promoviše lepote života na selu, a vremenom je stekao mnogobrojne fanove.

Sada je otišao korak dalje napravivši snimak na kojem prvo vidimo našu Tiktokerku koja izgovara rečenicu: "Tako mi je nekada žao ljudi koji žive na selu", a odmah nakon nje vidimo i Gleba koji se prvo zagrcne dok ispija vodu, pa dodaje: "Kako možeš to da kažeš?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gleb (@glebfeels)

 

Nakon toga slede snimci prelepih pejzaža i bajkovitih predela. Takođe možemo da vidimo mačiće, ovce, pse, predivne konje... 

Iako nije poznato da li je Tiktokerka samo želela da izazove reakciju pratilaca kada je rekla da žali ljude sa sela, primetno je da je na ovaj način izazvala mnogobrojne komentare.

"Nek je tebi žao, meni je na selu sasvim dobro" bio je jedan od prvih komentara, a slični su nastavili da se ređaju, poput: "Naprotiv,ja se divim tim ljudima ,jer je za to potrebna velika hrabrost", "Selo je zakon , sve svoje što proizvedeš jedeš i znaš šta jedeš , a grad , ako nemaš para da kupiš , gladuj care ""Mnogim ljudima zivot prodje a da ga realno nisu ni živeli a kamoli shvatili suštinu života, a ti ga prijatelju živiš punim plućima".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gleb (@glebfeels)

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da je ovo ipak verzija za Instagram i da na selu nije baš sve tako bajkovito.

"Nije baš sve tako, ovo je romantizovana verzija. Odrasla sam u voćarskom domaćinstvu i teško je, ali svakako da život na selu ima svoje prednosti", pojasnila je jedna žena.

Šta vi mislite? Da li je život na selu baš ovako idiličan ili ste sigurni da grad ima mnogo više prednosti?

Komentari (5)
Loading
Kosanka
20.01.2023 23:57

Odrasla sam na selu i veoma volim seosku idilu. Nucila sam da radim sve u kuci, na njivi u stali, gajili smo razne zivotinje perad i sejali sve od psenice, kukuruza, ovsa, lana, konoplje (industrijske) iako je bilo zabranjebo, sejali smo konoplju u kukuruzu ili pored kukuruza da je bilo manje primetno. Selo ima svojih cari samo ako je jedno domacinstvo dovoljno veliko, raznoliko i modernizovano. Ja licno sam i odlaskom u veliki grad zivela na periferiji i uvek imala svoju bastu. I danas imam komadic baste, obozavam miris zemlje i svezeg povrca. Znaci, stvar izbora i ljubavi. Neko se zaljubi u jahtu pa krstari morima sto ja ne mogu ziva da zamislim takvo nesto neko kupi imanje i uziva u jahanju konja, vocnacima, vinogradima i svemu ostalom na svom imanju. Selo je za hrabre i odlucne, za ljude koji imaju dusu koji svaki dah zivota uzivaju istinski.

VT
02.02.2023 11:49

@Kosanka - Pa ti si Kosanka devojka onda hahahaha

Sima kosmos
22.01.2023 13:46

Kako bi voleo da živim u gradu. Samo mislite šta će te jesti i ždrati. Tako je lepo othraniti gicu... a onda je zaklati raskomadati i prožderati. Kako je divno to selo. Ako postoji pakao onda je to srpsko selo. Kad prošetaš gradom nešto vidiš, nešto čuješ, nešto doživiš... Kad prošetaš selom, onda iza sebe čuješ, eno onaj ludak opet šeta, strašna je ta bolest živci ga teraju da šeta... A dal ste nekad pomislili na svoju dušu, kulturu, umetnost, noćni provod, tržni centar... Na selu toga nema, samo livada i kravlje balege. Ja živim na selu i razumem one što me žale. Osećam se kao građanin drugog reda. Preživljavam u ovoj vukojebini, bez ikakvog smisla, za čega uopšte živim.

Vlada
22.01.2023 23:37

@Sima kosmos - Ja sam iz grada otišao na selo i preporodio se,video da i dalje ima vaspitane dece i normalnih ljudi.

VT
02.02.2023 11:47

Hahahahah kada seljacima prorade kompleksi . Zena je mozda mislila da je na selu tesko. A oni odmah malo da se pohvale ihahahhaa