Da li i vaši muževi ovo traže od vas? Moj želi da slobodne dane koristim za čišćenje kuće

Vesti 21.01.2023 09:36 0

Ona kaže da je burno reagovala na njegov predlog i odgovorila da nije njegova sluškinja, a mnogi korisnici su je podržali.

Da li i vaši muževi ovo traže od vas? Moj želi da slobodne dane koristim za čišćenje kuće

Shutterstock

Majka trogodišnje devojčice je poludela kada joj je muž rekao da slobodan dan provede radeći sve kućne poslove. Ona inače, objasnila je, radi četiri dana u nedelji, a kada je sa suprugom razgovarala o tome kako da iskoristi peti, predložio joj je da i tog dana „radi po kući”.

Pošto on, kako je objasnio, radi pet dana u nedelji, da je to slučaj, niko od njih ne bi morao da čisti dva dana kada su oboje slobodni. Međutim, žena se nije složila sa njim, pa je svoj šok podelila na Mumsnetu.

Ona je u anonimnoj publikaciji napisala da je njen suprug veoma egocentričan i lenj i da je sve gori, a priznala je i da razmišlja da li da se razvede od njega. "Rekao mi je večeras da razmišlja o kućnim poslovima i da je, pošto on radi pet dana, a ja četiri dana, najbolje da sve kućne poslove radim peti dan, da imamo slobodan vikend.

Imam trogodišnju ćerku i volim da budem sa njom na slobodan dan i već radim 90 odsto kućnih poslova.Kuća je čista i uređena, a ja se brinem da svi računi budu su plaćeni i da su praznici, rođendani i Božić dobro organizovani“, napisala je ona. Zato je, kaže, burno reagovala na njegov predlog i odgovorila da nije njegova sobarica, a podržali su je i mnogi drugi korisnici.

- Taj peti dan vam nije besplatan ako imate malo dete - napisala je jedna. "Šta, vikendom niko neće morati da radi kućne poslove? Zar on misli da će magične vile da peru sudove posle jela? A to verovatno radiš i ti, pa je samo tvoj muž nerazuman", zaključila je druga.
 

Komentari (0)
Loading