Ona je FENOMEN: Veronika (36) već ima JEDANAESTORO dece, a uskoro postaje i BAKA!

Najžena Vesti 09.11.2021 16:40 0

Veronika (36) ima jedanaestoro dece, a uskoro će roditi i dvanaesto. Ipak, ono što je zanimljivo jeste to da će ona u gotovo isto vreme postati i majka i baka

Ona je FENOMEN: Veronika (36) već ima JEDANAESTORO dece, a uskoro postaje i BAKA!

Printscreen/Instagram

Veronika je prvu ćerku Viktoriju (21) rodila sa samo 14 godina dok je još bila u srednjoj školi. Veronika sada ima tridesetšest godina i čeka dvanaesto dete.

Njena ćerka je takođe trudna i očekuje se da će se njih dve poroditi gotovo u isto vreme. Samim tim će Veronika ujedno postati i majka i baka.

Veronika bi svoju bebu trebalo da donese na svet oko 25. aprila, a Viktorija 11. juna.

– I više sam nego oduševljena što sam trudna u isto vreme kad i moja ćerka. Nikad nisam imala blizance pa sam uzbuđena što ću imati bebe istih godina u kući koje mogu da oblače sličnu odeću. Već sam im kupila iste pidžamice. Da budem iskrena, mislim da sam više uzbuđena zbog trudnoće moje ćerke nego što sam ikada bila zbog svoje. Postati baka je nešto tako uzbudljivo – objasnila je Veronika.

Veronika je mama i Endruju (16), Adamu (15), Meri (13), Dašu (12), Darli (10), Marvelousu (8), Martali (6), Ameliji (4), Dalajli (3) i Donovanu (1).

Ranije ove godine Veronika je dala intervju za Fabulous u kojem je objasnila da se udala, a potom i razvela od oca svoje najstarije dvoje dece dok je bila tinejdžerka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

Nakon toga se udala za drugog supruga Martija (37), a par je dobio još sedmoro dece.

Veronika, koja deli detalje iz života svoje velike porodice na Instagramu i TikToku, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog zdravstvenog stanja.

– Završila sam srednju školu s odličnim uspehom, pokušala sam da krenem i na fakultet, ali sam se oba puta razbolela, pa sam zbog toga odustala – objasnila je.

Veronika je takođe rekla i da bi želela da ima 17 dece.

– Želim veliku porodicu. Ne isključujem opciju da dobijem još dece. Htela bih da imam još šestoro. Osam i po godina sam provela u trudnoći – ispričala je Veronika, piše The Sun, prenosi 24sata.hr.

 

Komentari (0)
Loading