Poznata manekenka tvrdi da je jedini način da PROMENIMO život ovaj: "Ako vam je dosta svega, SOLO putovanje će promeniti sve"

Vesti 28.01.2023 10:30 0

Manekenka Žurdan Dan o tome kako joj putovanje na koje je krenula sama, promenilo život

Poznata manekenka tvrdi da je jedini način da PROMENIMO život ovaj: "Ako vam je dosta svega, SOLO putovanje će promeniti sve"

Printscreen/Instagram

Žurdan Dan je poznata svetska manekenka, koja je otvorila dušu za magazin "Vogue" i ispričala koliko je bitno osamiti se i krenuti na putovanje, bilo gde, sam, jer je to jedini način istinskog spoznavanja sebe.

 

 

- Moje prvo solo putovanje bilo je 2014. Bilo je to u ključnom trenutku u mojoj karijeri, kada su se dešavale velike stvari. Potpisala sam ugovore sa bitnim i važnim kompanijama ali sam bila odvojena od svega. Tada mi je agent predložio da idem sama na daleki put i meditiram, provodim vreme na plaži sa spiskom knjiga za čitanje. To putovanje mi je promenilo život - rekla je. 

 

 

Prošla 2022. godina joj je bila puna izazova, te se na kraju osećala emocionalno iscrpljeno. Kako se bližila nova godina, odlučila je opet "pobeći" negde kako bi napunila baterije i bila sama sa sobom. 

 

 

- Drugi put je bilo vrlo lako, svi su me podržali. Pobediila sam i prebrodila tu barijeru u glavi i otišla sama - rekla je. 

Novu godinu je dočekala sama na Tajlandu, pročitala knjigu i otišla spavati. 

- Nisu mi nedostajale čaše šampanjca ni gužva, "hajp" svega toga. Osećao sam se vrlo ispravno - ovako sam ga trebala potrošiti. Bilo je stvarno čarobno - dodala je.

Cilj Žurdan je da osvesti mlade ljude da krenu na putovanja sami jer kako tvrdi to je jedini način da se istinski povrate sebi i uvide prave vrednositi života. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading