"Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!

Vesti 28.01.2023 16:40 0

Verovatno jedna od najtežih odluka u životu za mnoge buduće majke jeste da spasu svoj život ili život svog nerođenog deteta, u slučaju da se pojave komplikacije opasne po život

"Ako bude potrebno da birate, SPASITE mene a ne BEBU": Lenora je ovom izjaviom PODELILA ljude, mnogi je OSUĐUJU dok su drugi podrška!

Printscreen/TikTok

Šelbi Lenora našla se na meti kritika javnosti zbog kontroverznog videa na TikToku. Mama dvoje dece objasnila je da bi u gore pomenutom slučaju pre izabrala svoj život, nego život bebe, i to iz praktičnih razloga.

-Ako u toku porođaja morate da birate da spasite mene ili bebu, spasite mene. Imam bebe kod kuće kojima trebam - rekla je Šelbi u videu, a mišljenja njenih pratilaca su, i te kako, podeljena. I dok jedni razumeju i poštuju njenu odluku, drugi, pak osuđuju ovakav način razmišljanja.

- Bez obzira na to što dosta ljudi podržava ovakvo razmišljanje, izgubiti dete i onda živeti s tom spoznajom je najteža stvar koju sam ikad doživela. Neko ko nije doživeo tako nešto ne može da komentariše - glasio je jedan komentar.

-Lično, mislim da ne bih mogla da živim sa ovom odlukom. Bila bih srećnija da mi se dete rodi - dodaje jedna mama. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading