Šta sami od sebe KRIJETE u podsvesti? Najprecizniji test ličnosti otkriva da li ste MUDRA osoba ili DIVLJAK

Vesti 01.02.2023 09:30 0

Ovaj test zahteva malo pažnje, koncentracije i vremena, a može otkriti kakva je vaša percepcija i šta je zapravo skriveno u vašoj podsvesti

Šta sami od sebe KRIJETE u podsvesti? Najprecizniji test ličnosti otkriva da li ste MUDRA osoba ili DIVLJAK

Shutterstock

Testovi ličnosti su uvek popularni na mrežama jer mogu da nam na zabavan i lak način otkriju mnogo toga o nama. Neki se baziraju na vizuelnom, odnosno na tom šta prvo dinomo na nekoj slici, a u nekima treba da budemo aktivan učesnik priče i damo odgovore na neka pitanja.

Ovo je jedan takav! Pročitajte ovu priču i odgovorite što je moguće i brže i bez mnogo "mozganja".

Postoje dva ostrva. U prvom žive dva čoveka: jedan je divljak, a drugi civilizovan čovek. Na drugom ostrvu ima nekoliko ljudi, među njima i devojka koja je zaljubljena „na daljinu“ u ovog civilizovanog muškarca.

Devojka želi da ode na susedno ostrvo kako bi se upoznala sa ljubavnikom. Pita jedinu osobu koja poseduje barku – čamdžiju, koliko treba da plati da bi je prevezao na ostrvo, a on kaže da ne želi novac i da će to učiniti ako se skine gola.

Devojka se našla u šoku, pa ne znajući šta da radi, odlazi do mudraca koji živi na njenom ostrvu da joj udeli savet i pomogne. On je pažljivo saslušao njenu priču, pa savetovao sledeće:

"Uradi ono što ti srce kaže, dete moje …"

Devojka ipak odlučuje da prihvati predlog čamdžije jer je to jedini način da upozna voljenog muškarca. I oni odlaze na drugo ostrvo. Međutim, kada su stigli, divljak koji se našao na obali u potpunosti izgubi razum kada je video golu devojku i nasrene na nju da je „obeščasti“ je. U istom trenutku dolazi civilizovan muškarac, odnosno ljubav nesrećne devojke, pa videvši ovo dvoje „na gomili“, strašno se naljuti i kaže devojci da ne želi više da je vidi i da mora odmah da ode…

E sad, vaš zadatak je da ocenite likove iz priče, brojevima od 1 do 5 – od najbolejg ka najgorem. Znači, broj 1 je osoba za koju verujete da je najbolja od svih, a broj 5 nosi najgori lik u priči.

Dakle, poređajte divljaka, civilizovanog čoveka, devojku, čamdžiju i mudraca po kvalitetima.

Rešenje testa:

Svaki lik iz ove priče zapravo predstavlja prioritet u vašem životu. Po tome kako ste ih trangirali, odajte šta vam je u životu najvažnije.

Divljak = koliko vam je seks važan;

Civilizovan čovek = koliko vam je važno mišljenje drugih ljudi;

Devojka = vaša potreba za emotivnim partnerom i vezom;

Čamdžija = vaša potreba za zarađivanjem novca;

Mudar čovek = koliko se oslanjate na logiku.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading