Nije znala da je trudna: "Mislila sam da imam kamen u bubregu, a doktori su mi saopštili da ću uskoro da se porodim"

Vesti 01.02.2023 19:37 0

Žena je otkrila da nije imala pojma da je trudna sve dok joj lekar nije rekao da je njen kamen u bubregu zapravo beba stara 37 nedelja.

Nije znala da je trudna: "Mislila sam da imam kamen u bubregu, a doktori su mi saopštili da ću uskoro da se porodim"

Printscreen/TikTok

AlisonRuker je na svom TikTok profilu, pod korisničkim imenom @allisonrucker8, postavila video u kojem objašnjava kako nije znala da je trudna. Ona kaže da uopšte nije imala trudnički stomak i da je sve vreme imala menstruaciju, prenosi The Sun.


Alison, iz Kanzas Sitija u Sjedinjenim Državama, nije znala da nosi svoje prvo dete Kam. Ova mlada majka odlučila je da svoju priču podeli na društvenim mrežama i objavila video sa natpisom „kako je bukvalno prošlo”.
Nije znala da je trudna:

Printscreen/TikTok

 

Alison je rekla da su joj lekari jednog dana rekli da je njen kamen u bubregu zapravo beba stara 37 nedelja. U ostatku videa, Alison drži novorođenu bebu za koju je ne tako davno mislila da je kamen u bubregu.

Alisonin video je očigledno šokirao mnoge jer je brzo prikupio više od 270.000 pregleda. Korisnici TikTok-a bili su zadivljeni Alisoninom pričom i brzo su joj čestitali u komentarima. Jedna osoba je rekla: „Pa, to je brzo eskaliralo“, dok je druga dodala: „O, kako je divna beba koja je trebalo da bude kamen u bubregu“. Treći je komentarisao: „O moj Bože! To je najslađi kamen u bubregu koji sam ikada video.” Neko drugi je primetio: „Čestitam, to je zaista mnogo bolje od kamena u bubregu. Jako je lepa" .

U međuvremenu, druga majka je priznala: „Potpuno mogu da se povežem s tobom. Rečeno mi je da imam kamen u bubregu i saznala sam da je to zapravo 38-nedeljni dečak. U drugom snimku, koji je Allison objavila uz natpis „neko neka objasni“, mlada mama je opisala svoj trudnički put. Sa prijateljima je delila razne slike na kojima je - na odmoru u bikiniju i na sportskim utakmicama, dok ne zna da nosi dete. Alison je dodala: „Još uvek pokušavam da to shvatim. Nisam znala da sam trudna dok nisam rodila. Ugojila sam se samo 4 kilograma i imala sam nekakvo mesečno krvarenje”.

Komentari (0)
Loading