BORBA OKO MLEKA: Svekrva joj ne dozvoljava da DOJI, a odgovor njenog muža je ZAPANJIO nesrećnu ženu!

Vesti 11.11.2021 12:07 1

Ogorčena majka je sa korisnicima Redita podelila vest da i njen suprug i njegova majka ne poštuju njene želje kako da odgaja dete Anonimna autorka posta, koja govori engleski, pitala je korisnike interneta za savet

BORBA OKO MLEKA: Svekrva joj ne dozvoljava da DOJI, a odgovor njenog muža je ZAPANJIO nesrećnu ženu!

Pexels/Wendy

 

Svekrva je objasnila da se njena ćerka isključivo doji, ali svekrva odbija da njeno unuče pije majčino mleko i umesto toga mu gura dohranu. Tvrdi da je snajčino mleko "zagađeno".

- Rekla mi je u lice da je moje mleko prljavo jer majke koje imaju se*s zagađuju sopstveno telo - napisala je frustrirana majka u svom postu.

- Nikada me nije volela, iako sam pokušavala da se složim sa njom, ali moj muž je samo spustio glavu i nije se zauzeo za mene - napisala je ona i dodala.

Majka je pribegla angažovanju dadilje jer nije imala poverenja u svekrvu, što se negativno odrazilo na porodične odnose.

Borba oko mleka

Majka je dodala da su se ona i njen muž više puta svađali oko tog pitanja, ali sukob nije jenjavao u intenzitetu. Osim toga, čovek je pokazao neobičan stav, ostavljajući utisak da način na koji hrane svoju ćerku "nije" velika stvar.

- Stisnula sam zube i dozvolila da se moja svekrva loše ponaša prema meni zbog muža, ali ovo je za mene nečuveno. To bi trebalo da bude moj, kako ću ja hraniti svoje dete - nastavila je u svom postu.

Majka je rekla da se osećala kao da se njena porodica "raspada". S druge strane, zabrinuta je što je nepravedna prema svekrvi, iako je cela situacija čini izuzetno nervoznom.

Suprotno strahovima autorke posta, mnogi korisnici interneta su se zauzeli za nju i solidarisali se sa stresnom majkom. Korisnici su u komentarima izrazili ogorčenje zbog bakinog stava, neki su rekli da je starica otišla predaleko, a njen argument protiv dojenja bio je iracionalan.

- Imate mnogo veće probleme od majčinog mleka. Vaša svekrva ima seksističke stavove koji će uticati na vašu ćerku ako je ne zaštitite - glasio je jedan od komentara.

Kakvo je vaše mišljenje?

Komentari (1)
Loading
Vesna
11.11.2021 21:58

Ona, muz i dete cine porodicu, svekrva je samo gost i nema sta da se mesa.