Samohrana majka dečaka, saznala da UMIRE: Zabrinuta, MOLILA je medicinsku sestru da OVO učini i sve ostavila bez teksta!

M. O. Vesti 04.02.2023 17:00 1

Kada kažu da su medicinske sestre anđeli u ljudskom obliku, to se pokazalo kao istina u ovom slučaju

Samohrana majka dečaka, saznala da UMIRE: Zabrinuta, MOLILA je medicinsku sestru da OVO učini i sve ostavila bez teksta!

Printscreen/Youtube

Medicinska sestra Tricia Seamen usvojila je sina svoje pokojne pacijentkinje kada je imao samo osam godina i odgaja ga kao svoje dete. 

Kada je pacijentkinja Triš Somers prvi put stupila u kontakt sa medicinskom sestrom Seaman pre osam godina u bolnici u Harisburgu, osetila je saosećanje i milost koju je medicinska sestra imala.


 "Nikada ranije nisam osetila tako nešto ili bilo kakvu drugu vezu sa nekim drugim", govorila je Triš.

Printscreen/Youtube

 

Tragično, Somers je otkrila da je njen rak u terminalnoj fazi i bila je zabrinuta jer je bila samohrana majka osmogodišnjeg sina Veslija. Prisećajući se vremena kada je Triša objavila vest o njenoj dijagnozi raka, pitala ju je: "Možeš li povesti mog sina? Hoćeš li ga podići ako umrem?"

Njihova situacija ih je zbližila, a njen muž i porodica su se složili da odgajaju Veslija kao sopstvenog sina. Ubrzo je Triš preminula i od tada je prošlo osam godina.

Printscreen/Youtube

 

 

Sada Vesli ima 16 godina, a pre njene smrti, majka mu je kupila poklone da ih kasnije otvori, a nedavno je to bio privezak za ključeve koje će nositi kada bude dobio prvi auto.


Timski rad medicinske sestre i pacijenata se isplatio i Veslija porodica odgaja kao pravog i voljenog sina. 


- Mislim da je to bila najbolja stvar koju je mogla da smisli da uradi. I svaki dan sam zahvalan što je donela tu odluku. On je izuzetan. Ali najvažnije je da on jednostavno ima tako divno srce - rekla je Tricia.

BONUS VIDEO

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
ceca
05.02.2023 09:36

Pobedice istina