Njih SEDAMNAESTORO živi pod jednim krovom, a kuća im je kao iz ČASOPISA: Sve se sija i svaki jastuk je na mestu, a tajna leži u savršenoj ORGANIZACIJI

Vesti 16.11.2021 17:30 0

Svako je zadužen za svoj "haos"

Njih SEDAMNAESTORO živi pod jednim krovom, a kuća im je kao iz ČASOPISA: Sve se sija i svaki jastuk je na mestu, a tajna leži u savršenoj ORGANIZACIJI

Printscreen/TikTok

Sva deca dele sobu sa braćom i sestrama koji su uglavnom istih godina, a u većini spavaćih soba spava po dvoje ili troje dece, iako mama Keli kaže da je cela kuća često uredna, postoje dani kada sve ne izgleda tako fantastično.

Međutim, Keli svakog dana dobija brdo poruka i komentara sa istim pitanje: "Kako je moguće da imaš toliko dece, a da ti kuća izgleda cisto i u jednom komadu?"

Naravno, postoji odličan razlog zašto mamu Keli svi pitaju ovo - pre nekoliko nedelja, snimila je kratak video u kom je pokazala gde njena deca spavaju i kako izgledaju velike spavaće sobe. Međutim, pošto je primetila da mnoge zanima odgovor na ovo pitanje odlučila je da otkrije svoju taju.

Kako sve izgleda iza kamere

- Često mi postavljate ovo pitanje pa sam odlučila da vam kažem u čemu je caka. Svako je zadužen za svoj deo spavaće sobe. Odnosno svako rasprema nered oko svog kreveta. Svako stavlja svoju odeću u korpu za veš.

 

Keli je potom dodatno objasnila da u većini spavaćih soba spava po dvoje ili troje dece. Samo Kelijeva osmogodišnja ćerka ima svoju sobu jer je jedino dete tog uzrasta. Dok ona i njen muž dele svoju sobu sa bebom Mekinli, koja ima samo četiri meseca.

Nisu sva deca njena

Keli ima nekoliko usvojene dece, ali ne želi da otkrije koje je dete usvojeno, a koje je njeno biološko. Kada su je pitali da kaže koje je dete biološki, rekla je: "U redu je pitati, ali jednostavno ne želimo da im stavljamo etikete. Sve su to naše bebe." 

Mnogi su u komentarima izrazili oduševljenje njenim roditeljstvom i urednim domom.

"Zadivljen sam što imaš toliko dečaka u sobi i sve je čisto i uredno", "Kuća ti je besprekorna. Izgleda kao da je iz časopisa." 

Ali Keli je ubeđivala ljude da njen dom nije uvek bio tako savršen, pa je jednom prolikom napisala: "To je prava borba. Ponekad imaju i loš dan, pa sav nered bacaju iza kreveta."
 

Komentari (0)
Loading