Jedna fotografija je sve OTKRILA: Bili su na početku veze, ali je ona osećala da on nešto krije od nje

Vesti 28.02.2023 13:40 0

Možete videti i čuti razne stvari na TikTok-u

Jedna fotografija je sve OTKRILA: Bili su na početku veze, ali je ona osećala da on nešto krije od nje

Printscreen/TikTok

Čudne su i uspomene iz prošlosti. Jedna žena je ispričala šta joj se dogodilo kada se zaljubila kao 17-godišnjakinja. Ispostavilo se da je njen dečko iz snova imao ozbiljnu fizičku manu, a ona je to primetila tek nakon tri meseca. U tome joj je pomogla temeljna analiza zajedničke fotografije.

Korisnica TikTok-a sa pseudonimom PostpartumPsicho predstavlja se kao žena koja je preživela postporođajnu depresiju i psihozu. Trenutno žena ima 27 godina, udata je i ima sina. Nedavno je ispričala čudnu priču koja joj se dogodila dok je još bila tinejdžerka.

- Imala sam 17 godina. Upoznala sam ovog tipa na rodeu. Videla sam ga i pomislila: "On je visok, prelep, i mora da bude moj". Pa smo razmenili brojeve. Tri nedelje kasnije već smo bili zaljubljeni – rekla je TikTokerka. Ona je objasnila da su ona i njen dečko, čije ime nije otkrila, bili nerazdvojni. Viđali su se svaki dan.

Međutim, TikTokerka je priznala da je počela da primećuje neke čudne stvari. Na primer, njen dečko je uvek nosio dugačke pantalone, čak i leti, malo je šepao.

Posle tri meseca otkrila je istinu

Jednog dana, devojka je primetila da nešto nije u redu kada je pogledala njihovu zajedničku fotografiju. Bila je iznenađena kada je otkrila da izgleda kao da njen partner nema noge. Kada ga je pitala o tome, dečak je konačno priznao da je zaista izgubio nogu od polio virusa, odnosno Heine-Medina bolesti.

Sama devojka nije mogla da veruje da to nije toliko dugo otkrila, ali je i sama bila iznenađena stavom partnera. Prislonjen uz zid, izjavio je da joj ništa nije rekao jer nije osećao potrebu za tim. Uprkos ovom čudnom ponašanju, par je ostao zajedno pola godine.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading