Hilari Svonk sa stomakom DO ZUBA izvodi akrobacije: U 45. čeka BLIZANCE i pokazuje neverovatnu fizičku spremnost

Vesti 14.03.2023 08:35 0

Iako je u poodmakloj trudnoći, holivudska glumica pokazala je u kakvoj je fizićkoj spremnosti

Hilari Svonk sa stomakom DO ZUBA izvodi akrobacije: U 45. čeka BLIZANCE i pokazuje neverovatnu fizičku spremnost

Profimedia

 

Glumica Hilari Svonk koja je u oktobru prošle godine otkrila da je trudna u 49. godini, i da će se po prvi put ostvariti u majčinstvu, sada je sve šokirala kada je objavila snimak iz teretane.

"Ja i bebe vežbamo. Prošlo je dosta vremena od poslednjeg fitnesa petkom", napisala je u opisu snimka u kojoj vežba ruke koristeći fitnes-spravu za jačanje bicepsa.

I pored toga što je zatrudnela u poznim godinama i nosi blizance, mnogi bi pomislili da bi glumica trebalo da miruje i održava trudnoću, međutim novim snimkom Hilari je sve ostavila bez teksta.

Iako je bilo dosta komentara da pretruje i da je njen postupak jako rizičan, lekari navode da ukoliko je trudnoća uredna i nema nikakvih komplikacija ne postoji razlog da se ovakva vrsta fizičke aktivnosti preskoči.

Pogledajte snimak iz teretane:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Podsetimo, Hilari je u jednoj američkoj emisiji u oktobru otkrila da je trudna i da sa suprugom Filipom Šnajderom (45) čeka blizance. 

"Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost – biću mama. Dolazi dvoje dece, ne mogu da poverujem. Trenutno se osećam odlično, samo mi je odeća postala tesna. Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Neverovatno je", rekla je ona.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading