Trudna sa DVANAESTIM detetom, a okolina je OSUĐUJE: U prodavnici nedeljno troše 30.000 dinara, a otkrila je i kako UŠTEDE novac

Vesti 22.11.2021 11:31 0

Kortni Rodžers (37) rodila je jedanaestoro dece i trenutno je trudna sa dvanaestim. Nikada nije koristila kontracepciju i u kontinuitetu je trudna od 2008. Prezauzeta majka deli delove svog života sa korisnicima interneta putem društvenih mreža

Trudna sa DVANAESTIM detetom, a okolina je OSUĐUJE: U prodavnici nedeljno troše 30.000 dinara, a otkrila je i kako UŠTEDE novac

Printscreen/Instagram

Priznaje da je podizanje tako velike grupe težak posao. Ima jedanaestoro dece, dvanaesto je na putu.

Kortni Rodžers se udala za svog muža, pastora Krisa 2008. On je takođe bio njen prvi seksualni partner. Par nikada nije koristio kontracepciju i ubrzo se na svetu pojavilo njihovo prvo dete. Od tada je Kortni bila stalno trudna. 

Kortni i Kris, koji žive u Santa Feu, Novi Meksiko (SAD), roditelji su Klinta (11), Kleja (10), Kejda (9), Keli (9), Keša (7), Kolta (6), Case (6), Calena (4), Caidie (3), Coralee (2) i Caris (1). Najmlađe dete treba da se rodi u martu.

Da bi uštedeli novac, zaposleni roditelji koriste pelene za višekratnu upotrebu i prelaze sa unapred upakovanih grickalica na sveže voće koje uzgajaju. Porodica troši 30.000 dinara nedeljno na kupovinu u supermarketu.

- Smanjujemo troškove tako što uzgajamo deo našeg mesa i povrća - objasnila je ona . Pored toga, Kortni se sama brine o obrazovanju dece.

- Ja sam majka iz kućne škole - rekla je. Rodžers je oduvek sanjala da bude majka.

- Oduvek sam želela decu, ali bez konkretnog broja. Moj muž je predložio 10, kao i njegova mama - rekla je ova mlada majka.

Posle rođenja desetog deteta, Kortni se ipak osećala u punoj snazi, pa su ona i njen partner se odlučili za još jednu bebu. Nažalost, bilo je i tužnih trenutaka - Kortni je tri puta imala pobačaj.

Velika porodica je težak posao

- Ponekad je to težak posao. Pratiti svako dete u školi, a za svim čišćenje i pranje veša je zamorno - priznala je ona. - Moj muž radi u našoj crkvi i ima nekoliko sporednih poslova da zaradi novac - priznala je.

Na pitanje da li koristi kontracepciju, objasnila je: - Do sada nismo sprečili trudnoću.

Kortni, koja ima preko 29.000 na Instagramu. pratilaca, koji nažalost često kritikuju ženu.

- Ljudi nas ponekad osuđuju. Oni ne vole velike porodice ili nas optužuju da im ne pružamo sve potrebe . Meni to zapravo ne smeta jer znam da su stranci i da nas uopšte ne poznaju - rekla je.

- Mislim da sam stroga prema školskim poslovima i kućnim poslovima. Svi moramo da radimo zajedno - dodala je majka.

- Osećam da imam savršenu porodicu, sa šest dečaka i šest devojčica - prokomentarisala je ona.

Komentari (0)
Loading