Bila je devojčica kada se prvi put PORODILA, a danas ima DVADESETDVOJE dece: Žive u bivšem STARAČKOM domu, a na BOŽIĆNE poklone troše BASNOSLOVNU SUMU

Vesti 23.11.2021 15:33 1

Kupovina božićnih poklona za mnoge ljude može biti pravi izazov. Sju Radford, mama "najveće porodice u Britaniji" to zna. Zajedno sa suprugom troši u proseku 5.000. funti (skoro 70.000 dinara) za božićne poklone za dvadeset dvoje mališana

Bila je devojčica kada se prvi put PORODILA, a danas ima DVADESETDVOJE dece: Žive u bivšem STARAČKOM domu, a na BOŽIĆNE poklone troše BASNOSLOVNU SUMU

Printscreen/Instagram

Božićni pokloni za veliku porodicu

Sju je prvo dete rodila sa samo 14. godina.

Noel i Sju Radford, roditelji najveće porodice u Britaniji, teško provode Božić. Ipak, pre svega, fokusiraju se na sreću i radost svoje dece – zato ne štede na božićnim poklonima. Zaposleni roditelji počinju da traže poklone iz snova već u novembru.

Prema izveštajima britanske štampe, Radfordovi troše u proseku 5.000 funti na poklon. Vredi dodati da supružnici obezbeđuju svojoj porodici namirnice u vrednosti od oko 300 funti (oko 42.000 dinara) nedeljno. Prethodnih godina roditelji su otkrili da troše između 100 i 250 funti (14.000 - 35.000 dinara) za svako svoje dete.

 

 

U mesecima koji prethode Božiću, roditelji štede svaki dinar koji mogu da kupe poklone svojoj deci. Pored toga, Sju ima personalizovanu torbu za svako dete kako se pokloni ne bi mešali. Međutim, tu se ne završava. Da bi pravilno ukrasili svoje poklone, Noel i Sju koriste 70 rolni papira za umotavanje svake godine.

Porodica Radford

Porodica Radford ne koristi nikakve pogodnosti i podržava delatnost poslastičarnice. Članovi porodice žive u bivšem staračkom domu za 10 osoba i često pokazuju svoj način života na Instagramu. "San” izračunava da Radfordovi imaju bioskop na otvorenom, moderan frižider od 6,5 hiljada. funti (oko 908.000 dinara) i Range Rover za 30 hiljada. funti (oko 4 miliona donara).

 

 

U emisiji "22 klinca i brojanje" na Kanalu 5, Sju je otkrila da su potrošili preko milion funti na podizanje svoje velike grupe, kao i da je bila trudna 16 i po godina.

Komentari (1)
Loading
Dragana N
25.11.2021 19:29

Ovi su bas bukvalno shvatili Bozje reci, mnozite se!