Bebu stavlja u krevetac posle PONOĆI, da bi mogla da spava do JEDAN posle podne: Mlada mama nije ni svesna koliko ŠTETE nanosi detetu!

Vesti 24.11.2021 10:20 0

Njoj i dalje nije jasno u čemu je problem

Bebu stavlja u krevetac posle PONOĆI, da bi mogla da spava do JEDAN posle podne: Mlada mama nije ni svesna koliko ŠTETE nanosi detetu!

unsplash.com

Nakon što je na TikToku izjavila da svoje dete stavlja u krevet tek posle ponoći, mlada majka se našla na udaru kritika mnogih korisnika ove društvene mreže.

Naime, majka dvoje dece Viktorija Javni u svom videu kaže da sedmomesečnu ćerku stavlja u krevet između ponoći i jedan sat ujutru, ali i da ima odličan razlog zašto ovo radi!

- Nikada nisam razumela zašto roditelji stavljaju dete u krevet u 19 časova - napisala je ona uz objašnjenje da čak i ako spava 12 sati, dete se budi već u sedam ujutru.

Zbog toga, ona je dodala da je kod kuće sa decom i da "zaista ne treba da se budi tako rano zbog bebe".

- Sve dok beba spava koliko joj je potrebno, nije bitno kada će spavati - rekla je ona i objasnila da njena beba spava do jedan posle podne, što njoj i njenoj porodici savršeno odgovara.

Ali dok Viktoriji takav ritam odgovara, većina roditelja ističe da je ovaj metod škodan po bebino zdravlje. 

 

- Toliko si neodgovorna, sebična i očigledno nisi spremna da budeš majka - napisla je jedna žena u komentarima ispod videa,

Međutim, mnogi roditelji su htela da objasne Viktoriji da deca u ranom uzrastu razvijaju ritam spavanja koji će imati do kraja života.

Ipak, bilo je i onih koji su branili ovu majku, uglavnom konstatacijom da je "svaka porodica drugačija"

- I ja prvu bebu uvek kasno stavljam u krevet, oko 22 sata - komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala da radi od kuće, pa joj odgovara da joj beba spava od 23 do 11 sati.

Komentari (0)
Loading