BRADA od nekoliko dana, i po koja SEDA u vašoj kosi: Muškarci, žene ovo jednostavno obožavaju na vama!

T.Đ Vesti 20.07.2021 10:37 0

One nežnijeg pola definitivno će uživati u svim onim "nepravilnostima"

BRADA od nekoliko dana, i po koja SEDA u vašoj kosi: Muškarci, žene ovo jednostavno obožavaju na vama!

unsplash.com

Muškarci, ukoliko poslušate dame ovo je sve ono na šta one "padaju" kada je vaš izgled u pitanju, s toga - poslušajte ih i potrudite se!


Brada od nekoliko dana

Komentari po društvenim mrežama, i sve ono što dame pričaju definitvno svedoči da su muškarci sa bradom  mnogo privlačniji od onih bez brade. Štaviše, ispostavilo se da se devojkama naviše dopadaju frajeri koji su se poslednji put brijali pre desetak dana, ali odmah iza njih na listi su oni koji bradu puštaju već četiri nedelje.


Naočare za vid

Nerviraju vas naočare, i mislite da vam nikako ne stoje? Grdno se varate, dame jednostavno obožavaju taj modni komad na vama. 

Popularni "štreberski izgled" je ono što se "traži" poslednjih desetak godina. Izgled "Klark Kenta" je zauvek u modi. Utisak koji ostavljate sa naočarima je nepogrešiv. 

Sede u kosi


Prvi sedokosi holivudski zavodnik bio je Ričard Gir, a posle njega je za fatalnog važio Džordž Kluni, dok i za mlađe glumce kojima se pojavljuju prve sede poput Rajana Goslinga žene tvrde da je s godinama sve privlačniji! U svakom slučaju, žene će pre pasti na sedokosog muškarca, nego na onog koji vrlo napadno farba sede vlasi i krije godine.
 

Komentari (0)
Loading